Yenişehir'in Doğal Ürünlerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Ekonomi

Yenişehir'in Doğal Ürünlerine Yoğun İlgi

Yenişehir\'in Doğal Ürünlerine Yoğun İlgi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde köylüler tarafından üretilen ev yapımı doğal ürünler, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

21.09.2015 10:59

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde köylüler tarafından üretilen ev yapımı doğal ürünler, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Doğadan gelen lezzet sitesinin kurucusu Nihat Bıçak, Türkiye'nin dört bir yanındaki vatandaşların köyde üretilen doğal ürünler tüketmesine ön ayak oluyor. Doğal ürünleri direkt tüketiciye sunan www.dogadangelenlezzet.com sitesinin köylünün yeni gelir kapısı olduğunu ifade eden Nihat Bıçak, "İlçemize bağlı 61 köy üretilen yüzde 100 doğal ev yapımı olan 70'ten fazla farklı ürüne Türkiye'nin bir çok yerinden talep geliyor. Bunun yanı sıra halkımızdan gelen talep üzerine stantlar kurarak ürünlerimizi buraya gelen vatandaşlarla da buluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

İnternet sitesi sayesinde özellikle büyükşehirlerde doğal ürünleri bulamayan vatandaşın özlemine son verildiğini belirten Bıçak, "Sitede bal çeşitlerinden reçele, salça çeşitlerinden erişteye kadar bir çok şifalı ve doğal ürünler bulunmaktadır" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yenişehir'in Doğal Ürünlerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement