Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Siirt teşkilatı tarafından belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı.

15.12.2013 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siirt teşkilatı tarafından belde belediye başkan adaylarının belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması yapıldı.

İl Başkanı Nihat Yumuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez ve ilçelere bağlı belde belediye başkan aday adayları ile ilgili yapılan temayül yoklamasının aday belirlemede yüzde 20 oranında etkilediğini bildirdi.

Pervari ilçesine bağlı Beğendik beldesinin kar yağışı nedeniyle temayüle katılamadığını ifade eden Yumuk, "5 beldemiz için yapılması planlanan temayül yoklamasına Beğendik beldemiz kar yağışı nedeniyle kapanan yollardan dolayı katılmadığı için Kayabağlar, Gökçebağ, Ziyaret ve Atabağ beldeleri için Koordinatörümüz Batman Milletvekili Ziver Özdemir gözetiminde yapılan ve beldemiz için önem taşıyan temayülde partimizin il, ilçe ve beldelerimizin çeşitli kademelerindeki 118 partilimiz oy kullandı. Koordinatörümüz Ziver Bey tarafından yapılan sayımın ardından oylar genel merkezimize gönderildi. Nihai karar genel merkezimizce verilecektir" dedi.

Yumuk, merkeze bağlı Gökçebağ beldesi 3, Baykan ilçesi Veyselkarani 3, Atabağ beldesi 1, Kurtalan ilçesi Kayabağlar belde belediye başkanlığına 2 aday adayı olmak üzere toplam 9 aday adayı için temayül düzenlendiğini belirterek temayüle katılamayan Pervari ilçesi Beğendik belde belediye başkanlığına 1 adayı olduğunu ifade etti. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement