Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş: "Onlar bunu düşünemiyor ve hayal edemiyorlar.

18.03.2014 16:15

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, rakiplerinin hayal edemedikleri projeleri hayata geçireceklerini savunarak, "Biz deniz getiriyoruz, onlar havuz getiriyor" dedi.

Çine'nin Altınova köyünü ziyaret eden Savaş, burada yaptığı konuşmada, Aydın meydanındaki ağaçların katledilerek ortaya bir ucube yapıldığını savunarak Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştirdi.

"O güzelim yeşil meydan katledildi ve beton yığını haline geldi" diyen Savaş, 30 Mart'tan sonra bu betonları sökeceklerini ve alanı tekrar yeşil hale getireceklerini söyledi.

Aydın'ın kayıplarını hep birlikte telafi edeceklerini belirten Savaş, "30 Mart'tan sonra ya Aydın Büyükşehir olacak ya da büyük bir köy olacak. Bu bizim elimizde. Büyükşehir gibi yaşamak hepimizin hakkı. Projelerimizi açıkladık. Ama onlar bizim projemize çamur atmaya başladı. Büyük usta Aydın mitingde projemizin birine destek verdi. O da Altın Kanal Menderes projesi. Bu proje ile Aydın'a deniz getireceğiz. Onlar bunu düşünemiyor ve hayal edemiyorlar. Biz deniz getiriyoruz, onlar havuz getiriyor" dedi.

Daha sora Cumalı Köyü'ne geçen Savaş, köyün yol sorununu bildiğini, seçimi kazanmasının hemen ardından bu sorunun giderileceğini söyledi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement