Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen, 2014 Mart yerel seçim kampanyası çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

20.03.2014 10:35

AK Parti Diyarbakır'ın Kulp İlçe Belediye Başkan adayı Abdullah Özgen, 2014 Mart yerel seçim kampanyası çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kulp İlçesine bağlı Kaynak ve Yukarı Elmalı köylerindeki taziyelere giden Özgen ve ekibi hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarına başsağlığında bulundu.

30 Mart yerel seçim çalışmalarına çok kısa bir zaman kaldığını ve bu süreçte çalışmalara teşkilat ile birlikte hız verdiklerini kaydeden Özgen, halkın hizmet ve huzur istediğini söyledi. Özmen, "Amacımız, Kulp'u belediyecilik hizmeti alanında hak ettiği yere taşımaktır. Belediye, iktidar işbirliği içerisinde gerçekleştireceğimiz projeler Kulp'a farklı bir boyut ve hız kazandıracaktır. Bu şekilde gerçekleştireceğimiz projeler ile Kulp'u hak ettiği yere taşıyacağız. 30 Mart'tan sonra yerel hizmet ağının büyüklüğü göz önüne alındığında, köylerimizin, mezralarımızın ve mahallelerimizdeki halkımızın ortak isteği ve algısı hizmet ve huzurdur. Seçim kampanyasının 2.tur ziyaretleri hızla devam ediyor. Halkımız gerçekten çok dert yanıyor. Halk hizmet ve huzur istiyor. Yol, su ve alt yapı konusunda çok dertliler, bir mahalleye gidiyoruz hizmet sağlayamama konusunda halk dert yanıyor. Bu ve bunlara benzer birçok durumla karşılaşıyoruz; inşallah bizler 31 Mart sabahı görevi devir aldığımızda Kulp'u AK belediyecilik hizmeti ile tanıştırıp ilçemize farklı bir boyut ve imaj kazandıracağız" dedi.

Seçimi kazanmama konusunda hiçbir kuşku duymadıklarını belirten özgen, çalışmalarıyla ilkeli hizmet ve kucaklayıcı birlik siyaseti kapsamında mutlu sona ulaşacağını söyledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement