Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli, ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak için yola çıktıklarını belirterek, “Günlük değil, uzun vadeli projelerimizle, ilçemiz belediyesine talibiz” dedi.

26.03.2014 11:25

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli, ayrıştırıcı değil, birleştirici olmak için yola çıktıklarını belirterek, "Günlük değil, uzun vadeli projelerimizle, ilçemiz belediyesine talibiz" dedi.

AK Parti Kayapınar Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Diyarbakır Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi Mine Lök Beyaz, Kayapınar ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri, Ak Parti Kayapınar belediye meclis üyesi adayları ve bir grup partili ile beraber, çalışmalarını sürdüren Güneli 1. Sanayi Sitesi esnafı, Galericiler Sitesi esnafı ve Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Alican Ebedinoğlu'nu ziyaret etti. Esnafa projelerini anlatan Güneli, DESOB ziyaretinde Başkan Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Güneli ziyaret ettiği esnaf ve esnaf temsilcilerine projelerini anlatarak seçimde destek istedi. Ziyaretlerin ardından seçim çalışmalarını değerlendiren Güneli, ziyaretlerin son derece verimli sonuçlar doğurduğunu belirtti. Güneli, "İşportacısından çiftçisine, esnafından memuruna, emeklisinden öğrencisine, kısacası bu kadim kentte yaşayan herkesin, belediyecilikte en iyi hizmetleri almak en doğal hakkıdır. Özellikle susuzluk, köstebek yuvasına dönen köy ve mahalle yolları, çöp yığınlarının oluşturduğu görüntü kirliliği ve çocuklarımızın sağlığı için oluşturduğu ciddi tehdit, açıkta akan kanalizasyon suları, artık gündeme bile gelmemesi gereken sorunlardır. Artık, Diyarbakır ilimizin de bu kazanımları elde etmesinin zamanı geldi diye düşünüyoruz. İşte tam bu noktada, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan belediye seçimlerinin önemi, bir kez daha ortaya çıkıyor. Ayrıca, ülkemizi kaosa sürüklemek isteyen, karanlık güçlerin uygulamaya koymak istediği kirli senaryoların hayata geçmesini engellemek istiyorsak, 30 Mart'ta, sandıkta gür bir şekilde sesimizi duyurmalıyız. Ülkemizi uluslar arası arenada zor duruma düşürmek, gelişmesini, kalkınmasını engellemek ve barış sürecine sekte vurmak isteyenlerin pusuda olduklarını hepimiz biliyoruz. Bu da demektir ki, 30 Mart seçimlerinde, bu sinsi planları, bir kağıt parçası gibi buruşturup çöpe atmak istiyorsak, Ak Parti'yi ve sayın başbakanımızı desteklediğimizi, oylarımızla bütün dünyaya göstermeliyiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceklerini burada kurmalarını istiyorsak, vasıflı ve gelecekten umutlu bireyler olarak hayata atılmalarını istiyorsak, hepimize büyük görevler düşüyor demektir" şeklinde konuştu.

Günlük değil, uzun vadeli projelerle, Kayapınar belediyesine talip olduklarını belirten Güneli, amaçlarının ilçenin altyapı, yol, su gibi sorunlarına, günlük değil, profesyonel bir bakış açısıyla, kalıcı ve köklü çözümler üretmek olduğunu söyledi. Güneli, "Tabii ki bunlar yapılırken, alanında uzman bir ekip gerekiyor. Hiç kimseyi dışlamadan, istişareyi ihmal etmeden, toplumun bütün katmanlarını kucaklayacak bir belediyecilik anlayışını tesis etmek istiyoruz. Aslında en çok önem verdiğimiz hususlardan birisi de, Kayapınar'ı, Kayapınar halkıyla birlikte planlamak ve yönetmektir. Geçmişin yanlışlarına düşmeden, geçmişin kazanımlarını yok etmeden, çağdaş bir belediyecilik anlayışını hayata geçirebiliriz" diye konuştu.

"BİZ VATANDAŞIN EFENDİSİ DEĞİL, HİZMETKARIYIZ"

AK Parti Kayapınar İlçe Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Zülküf Güneli ile birlikte seçim çalışmalarına katılan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ise çalışmaların güzel ve verimli geçtiğini söyledi. Beyaz, 'Sayın Başbakanımızın sık sık dile getirdiği gibi, biz vatandaşımızın efendisi değil, hizmetkarıyız. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin, Diyarbakır ilimiz için bir milat olacağını ve belediyecilikte yeni bir dönemin başlayacağına İnanıyorum" ifadelerini kullandı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement