MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Açıklaması

MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Açıklaması

MHP Kütahya Belediye Başkanı Adayı Işık: Oy verenler 'hizmetlerden bizde faydalanmak istiyoruz' hakkına sahip olacaklardır.

25.12.2013 15:35  Güncelleme: 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Kütahya Milletvekili ve Belediye Başkan adayı Alim Işık, vatandaşlardan sandığı giderek oy kullanmalarını isteyerek, "Kime oy verecekleri çok önemli değil ama oy verenler 'hizmetlerden bizde faydalanmak istiyoruz' hakkına sahip olacaklardır" dedi.

Bir otelde düzenlediği basın toplantısında, yerel seçimler için çalışmalarının büyük kısmını tamamladıkalrını söyledi.

Seçim sürecinin 1 Ocak itibariyle resmi olarak başlayacağını anımsatan Işık, "İnşallah 30 Mart 2014'te yapılacak seçimlerde MHP, Türkiye'deki birçok yeri kazanmayı hedeflemektedir. Kütahya merkez, ilçe ve beldeleriyle birlikte 27 seçim bölgesinde seçim heyecanı yaşanacak. MHP olarak bu 27 seçim bölgesindeki tüm belediyeleri almak istiyoruz" diye konuştu.

Vatandaşlardan yerel seçimlerde mutlaka sandığa giderek oy kullanmalarını isteyen Işık, şunları kaydetti:

"Oy kullanmak demek, gerçeği hayatı sandığa yansıtmak demektir. MHP olarak, seçimlerde öğrencilerimizin ikametgahlarını ilimize taşımalarını istiyoruz. 10-23 Ocak tarihleri arasında Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) resmi seçim sandıkları ve seçmen kütüklerini askıya çıkaracak. Bu askı süreçlerini herkesin kontrol edip isimlerinin olup olmadıklarını kontrol etmeleri gerekmektedir. Bu kontrollerden sonra isimleri olmayanların ikametgahlarını nüfus müdürlüklerine giderek düzeltmeleri ve ayrıca yurtlarda kalan öğrencilerimizin de yurt adresini ve öğrenci belgelerini götürerek burada oy kullanma taleplerini nüfus müdürlüklerimize iletlemeleri gerekmektedir. Bu uygulamayla, yaklaşık 15 bine yakın gencimizin oy kullanmaları gerçekleşecektir. Bu önemli bir katkıdır, kime oy verecekleri çok önemli değil ama oy verenler 'hizmetlerden bizde faydalanmak istiyoruz' hakkına sahip olacaklardır."

Işık, son dönemde yaşanan olaylarla ilgili de Hükümete yönelik eleştiride bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement