Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, "Büyükşehirle birlikte sadece Altınordu’nun değil, ilçelerin de kaderi değişecek" dedi.

08.01.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, "Büyükşehirle birlikte sadece Altınordu'nun değil, ilçelerin de kaderi değişecek" dedi.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Kabataş ilçesini ziyaret etti.

Kabataş ilçesinde bazı kurum ve kuruluş temsilcilerini ziyaret eden Yılmaz, vatandaşlarla da bir araya geldi.

Kabataş ilçesinde PTT Şubesini ziyaret eden Yılmaz, personel sayısının az olduğu bilgisini alınca, telefonla aradığı PTT Genel Müdürü Osman Turan'dan sorunun giderileceğinin sözünü aldı.

İlçedeki ziyaretlerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yılmaz, büyükşehirle birlikte sadece Altınordu'nun değil, ilçelerin de kaderinin değişeceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Büyükşehirle birlikte ilçelerimizi cazibe merkezi yapacağız. Tüm ilçelerde ciddi su sıkıntısı yaşanıyor. Biz iki yıl içinde Kabataş ve Alankent'in yol ve su sorununu ortadan kaldıracağız. Yolları ise beton yapıp, bozulmasını önleyeceğiz. Aybastı, Güzelyurt, Kabataş ve Alankent'i ortak olarak düşüneceğiz. Alankent ve Kabataş'ı daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz."

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'un her fırsatta gündeme getirdiği teleferiği hükumetin sağladığı kredi ile yaptığını söyleyen Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ordu Belediye Başkanı 'teleferik yaptım' diye övünüyor. Teleferiğin kredisini bizim hükumetimiz çıkardı. Sanırım borcunu da büyükşehir belediyesi ödeyecek. Bizden başka iki aday var. Biri CHP'nin diğeri ise MHP'nin adayı. Bilerek kendisine CHP'nin adayı demiyor. Seyit Torun aday diyorlar. Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP'nin adayı olmadığı için MHP'nin oylarını aldı ve başkan seçildi. Şimdi geçen seçimlerde Seyit Torun'a oy veren MHP'liler önümüzdeki seçimlerde CHP'ye oy vermeyecek." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement