Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, seçimi kazanmaları halinde katılımcı yönetim anlayışıyla el ele gönül gönüle vererek ortak fikir mecrasında ilçeyi yeniden oluşturacaklarını söyledi.

03.02.2014 18:36

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, seçimi kazanmaları halinde katılımcı yönetim anlayışıyla el ele gönül gönüle vererek ortak fikir mecrasında ilçeyi yeniden oluşturacaklarını söyledi.

Yakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni Bulancak'ın inşaasının kendilerine nasip olacağını savundu.

Vatandaşların desteği ile 31 Mart'ta yeni bir Bulancak için enerjisini daha fazlasıyla harcamaya başlayacağını öne süren Yakar, şunları kaydetti:

"AK Parti "halka hizmet hakka hizmettir" anlayışıyla yola çıkmış Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan üyelerine kadar bütün olan bir siyasi harekettir. Bu bütünlüğün bir unsuru olan mevcut belediye başkanımıza da bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonra da kendisinin bilgi, birikim ve deneyimlerinden yararlanacağımızın bilinmesini isterim."

Yakar, mevcut Belediye Başkanı Kadir Aydın tarafından başlatılan projelerin aksamadan devam edeceğini ifade ederek, "Başkanımız Kadir Aydın, Bulancak'ın inşası için güzel projelere imza atmıştır. Başlatmış olduğu projeler bizim asli görevimizdir. Görevi devraldığımızda bu projeleri, ek projelerle taçlandırarak hızlı bir şekilde sonuçlandıracağız" dedi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement