Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, seçim gezileri kapsamında Çağdaş Spor Merkezi Başkanı Nurzen Çağdaş'ı ziyaret etti.

12.02.2014 14:55

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, seçim gezileri kapsamında Çağdaş Spor Merkezi Başkanı Nurzen Çağdaş'ı ziyaret etti.

Tunç, ziyarette yaptığı konuşmada, kente güzel bir spor tesisi kazandırdıkları ve özellikle gençlere spor yapma bilinci aşıladıkları için Çağdaş'a teşekkür etti.

İyi sporcular yetiştirmede en önemli şartın fiziki imkanların sağlanması olduğunu ve kendilerinin de spor tesisleri yapımına önem verdiklerini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Gençlik merkezimizin yapımını tamamladık. Kapalı yüzme havuzu ve içerisinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek olan çok amaçlı spor salonunun inşaat çalışmalarına başladık. Bunlar maliyeti 15 milyon lirayı bulan büyük yatırımlar. Merkez Ömertepesi ve Kozcağız Futbol Sahası'nı sporcularımızın hizmetine sunduk. Son olarak Ulus, Kurucaşile ve Amasra ilçelerimiz ile Kumluca ve Abdipaşa beldelerimize sentetik çim yüzeyli futbol sahaları için gerekli ödenekleri aktardık. Tesislerin tamamlanması ile sporcuların imkanları artacak ve daha modern tesislerde çalışma imkanı bulacaklar."

Ziyarette Tunç'a eşlik eden AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay da konuşmasında,  göreve seçildiklerinde kentte gençlerin sportif ve sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilmeleri için projeler üreterek spor kültürünün gelişmesi adına çalışacaklarını söyledi.

Çağdaş ise seçimlerin ülkeye ve Bartın'a hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement