Ak Parti Cihanbeyli Adayı, Seçmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Ak Parti Cihanbeyli Adayı, Seçmenlerle Biraraya Geldi

AK Parti Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, seçim çalışmaları kapsamında beldelerde seçmenlerle buluştu.

24.02.2014 16:35  Güncelleme: 12:10

AK Parti Cihanbeyli Belediye Başkan adayı Mehmet Kale, yerel seçim hazırlıkları kapsamında, ilçeye bağlı beldelerde seçmenlerle bir araya geldi.

Kale, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ile birlikte Yapalı, Günyüzü, Taşpınar ve Gölyazı beldelerinden halktan destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Günyüzü beldesindeki programda, Mehmet Kale'nin seçilmesi halinde Cihanbeyli'de güzel hizmetlere imza atacağını söyledi.

Kale ise son iki dönemdir Günyüzü'nde belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü ve beldeye tarihinde görülmemiş hizmetleri kazandırdığını belirtti.

Yeni dönemde Cihanbeyli'nin her yerine en iyi ve kaliteli hizmeti vermek için destek isteyen Kale, şunları kaydetti:

"Milletimiz, AK Parti iktidarıyla, AK Partili belediyelerle hizmetle tanıştı. AK kadrolarla yeni dönemde de vatandaşımıza en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Huzurun, kardeşliğin, birlik-beraberliğin, hizmetin adresi AK Parti'dir. Bizden sonraki nesillere tarihi ve kültürel özelliklerini koruyarak yaşanabilir ve modern bir Cihanbeyli bırakmak boynumuzun borcudur. İlçemize ve emanetinize sahip çıkmak en büyük sorumluluğumuzdur. Hep beraber hizmet aşkıyla çalışacağız ve Cihanbeyli'mizi adaletli, şeffaf ve istişareyi ön planda tutan bir yönetim anlayışı ile daha güzel bir geleceğe taşıyacağız. 2023 hedefleri doğrultusunda gece gündüz demeden, ibadet aşkıyla çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ak Parti Cihanbeyli Adayı, Seçmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement