Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uğur, partisinin Manyas seçim bürosunu hizmete açtı.

01.03.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı A. Edip Uğur, partisinin Manyas seçim bürosunu hizmete açtı.

Uğur, burada yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde kendisi ve partisinin ilçe adayları için vatandaşlardan destek talebinde bulundu. 30 Mart'ta ampullerin yakılmasını isteyen Uğur şöyle konuştu:

"Manyas, 11 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, Balıkesir'de en fazla yatırım alan ilçemizdir. Yıllarca sürüncemede olan bir Manyas Barajı var, Atatürk Barajı'nda 3 tane derivasyon tüneli, Manyas Barajında ise iki tane derivasyon tüneli var. Manyas'ın sağ sahil sulaması yapıldı, deneme elektrik üretimine de başlandı. Sol sahil sulamasının ise projesi tamamlandı, Mayıs ayında ise ihalesi yapılacak. Manyas Barajından 350 bin dekar tarım arazisi sulanacak. Kapalı spor salonu inşaatına da başladık, yakın zamanda tamamlanacak. Manyas'ta Büyükşehir ile birlikte 43 köy mahalle oldu. Özel İdarenin işleri Büyükşehir Belediyesine geçti. Validen, kaymakamdan hesap soramazsınız ama belediye başkanından hesap sorabilirsiniz. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz."

Seçim bürosunun açılışına Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, ilçe Belediye Başkanı Hasan Kahraman, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Altun ile çok sayıda partili katıldı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement