Kumluca Belediye Başkanı Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kumluca Belediye Başkanı Çalışmalarını Sürdürüyor

Kumluca Belediye Başkanı Çalışmalarını Sürdürüyor

Kumluca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmalarını Beykonak beldesinde sürdürdü.

05.03.2014 10:28  Güncelleme: 15:16

AK Parti Kumluca Belediye Başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Beykonak beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi, projelerini anlatarak seçimlerde destek istedi.

Çetinkaya, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin Türkiye tarihinde bir ilk olacağını, bu seçimlerin köyde, şehirde yaşayan tüm insanların eşit haklara sahip olduğunun göstergesi olacağını söyledi.

Seçimler öncesi muhalefetin iddia ettiği gibi mahalleye dönüşecek köylerin Kumluca'yla birleşmeyeceğini, şehir merkezindeki hizmetin mahalleye dönüşen köylere de gideceğini ifade eden Çetinkaya, Büyükşehir Yasası'nın AK Parti iktidarının millete, vatandaşa eşit hizmet politikasının en güzel örneklerinden birisi olduğunu anlattı.

Büyükşehir Yasası ile hem yönetim hem de hizmet anlayışının değişeceğini vurgulayan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Sizlerin teveccühüyle 15 yıldır belediye başkanı olarak hizmet etmeye çalıştık. 15 yıl içinde verdiğimiz hiçbir sözü unutmadık, hepsini gerçekleştirdik. Şimdi seçimlerden sonra ne vaat ediyorsak, ne söylüyorsak bunu da yapacağımıza emin olun. Göreve geldiğimizde evlerimizde içme suyumuz bile yoktu, altyapı, kanalizasyon, bu hizmetler hayal bile edilmiyordu ama şimdi, alt ve üst yapısıyla, hastanesi, otogarı, toptancı hali, eğitim kurumlarımız, sosyal ve kültürel etkinliklerimiz, mesire alanlarımız her şeyimizle modern bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 15 yıllık tecrübelerimizle, biz bundan sonrada hizmetlerimize ara vermeden sizlerle birlikte devam ederiz, edeceğiz."

Beykonak beldesinin en önemli sorununun elektrik olduğunu dile getiren Çetinkaya, "Merak etmeyin, seçimlerin hemen ardından biz bu sorunu da en kısa sürede çözeceğimiz konusunda size söz veriyorum. Elektrik hatlarını yer altına alarak bu sorunu en kısa sürede çözeriz. Çünkü bunu Kumluca'da ve Mavikent'te yaptık. Önümüzdeki günlerde şehir merkezinde trafo ve hatların yenilenmesi için 2,5 milyon liralık bir yatırım daha yapılacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kumluca Belediye Başkanı Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement