Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Çumra Belediye Başkan adayı Mehmet Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı belde ve köyleri ziyaret etti.

11.03.2014 16:19

AK Parti Çumra Belediye Başkan adayı Mehmet Oğuz, seçim çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı belde ve köylerde seçmenlerden destek istedi.

Oğuz, Üçhüyük, Türkmenkarahüyük ve Ürünlü köylerini ile Yenisu beldesinde yaptığı ziyaretlerde, seçmenlere projelerini anlattı.

Köylere hazırladığı projelerle geldiğini aktaran Oğuz, "Hepimizin bildiği gibi proje hazırlama noktasında çok titiz davrandık ve tüm projelerin kaynağıyla alakalı yetkili mercilerle görüşmelerde bulunduk. Hazırladığımız bu projelerde ise hiç bir köyü ya da beldeyi birbirinden ayırmadık" dedi.

Oğuz, köylerin hepsine çok amaçlı köy konağı yapacaklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu köy konağının içi ise düğün salonu, nişan, kına ve taziye yapılabilecek şekilde olacak. Çocuklarımız için birer adet çocuk parkı, aileler için kamelyalar, gençlerimiz içinse futbol, voleybol ve basketbol sahaları yapacağız. Bunların temizliklerini ise muhtarlar kontrolünde biz yapacağız. Yolu yapılmayan hiçbir köy bırakmayacağız. Çumra'ya pazar ihtiyacı yada farklı ihtiyaçlar için gelip saatlerce servis saatini bekleyen kadınlarımızın rahat etmeleri için Çumramız'a, ibadetlerini rahat yapabilecekleri, çay içip sohbet edebilecekleri, amacına hizmet eden ve içerisinde yüzme havuzu bulunduğu bir hanımlar lokali yapacağız." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement