Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Van Milletvekili Kayatürk, seçim çalışmaları çerçevesinde Çaldıran ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.

25.03.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, seçim çalışmaları çerçevesinde Çaldıran ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti Çaldıran Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Fevzi Akbalık ve partililerle köy ziyaretleri gerçekleştiren Kayatürk, ilk önce ilçedeki seçim bürosu önünde toplanan kalabalığa seslendi.

Çilli Sınır Kapısı'nın yakın zamanda açılması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Kayatürk, şöyle konuştu:

"Çilli Sınır Kapısı, Çaldıran ekonomisine büyük canlılık getirecek ve halkın refah seviyesini yükseltecek. Bu kapının açılması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Bunun yanında Çubuklu Barajı ve Ayrancılar Kayak Merkezi zaten projelerimiz arasında. Çaldıran'a büyük yatırımlar getireceğiz. Yeter ki bu barış ve huzur ortamı devam etsin. Kimseye kin ve nefret taşımıyoruz. Herkes demokratik çerçevede seçim çalışmalarını yaparak, projelerle vatandaşı ikna etmeye çalışmalıdır. Baskı ve şiddet halkımıza zarardan başka bir şey getirmez. Van için büyük projeler ürettik. Bu projelerin hepsi kısa zamanda bitirilecek. Van halkı artık ak belediyecilik ve gerçek hizmetle tanışmalı. Bunun zamanı geldi. Bu hizmetlerin Van'ımıza ve ilçemize gelmesi sizlerin elinde. Sandıklara ve oylarınıza sahip çıkın."

Ardından baba ocağı Aşağı Dikme köyüne geçen Kayatürk, köy halkıyla bir araya geldi. Köyde büyük coşkuyla karşılanan Kayatürk, akrabaları tarafından verilen yemeğe katıldı. Köyü ev ev gezen Kayatürk, seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

Kayatürk, daha sonra Beydoğan ve Altıyol köylerinde taziye ziyaretlerine katıldı ve yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement