Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Trabzon İl Başkanı Günnar: "Siyasi hayatımızda 30 Mart'ı yeni bir milat olarak göreceğiz"

26.03.2014 13:56

AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, siyasi hayatlarında 30 Mart'ı yeni bir milat olarak göreceklerini bildirdi.

Günnar, yerel seçim çalışmaları kapsamında Arsin ilçesini ziyaret ederek vatandaşla bir süre sohbet etti.

Başkan Yardımcısı Cihan Bıyıkoğlu, İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu ve Arsin Belediye Başkan adayı Erdem Şen'in de eşlik ettiği ziyarette konuşan Günnar, yerel seçimlere az zaman kaldığını anımsattı.

Günnar, yerel seçimlerin demokrasi açısından önemli sınav olduğunu ifade ederek, "30 Mart'a kadar esnafımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, ilçe ve beldelerimizi ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimize içinde bulunduğumuz şartları anlatacağız. Yerel seçimlerin sadece AK Parti'nin ve adaylarının seçimi olmadığını, seçimin milletimizin seçimi olduğunu anlatacağız. Siyasi hayatımızda 30 Mart'ı yeni bir milat olarak göreceğiz" dedi.

Türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar oynandığını savunan Günnar, "Sandıktan ümidini kesen, milletin iradesine güvenmeyenler ne yazık ki sokak hareketleriyle ve ya çeşitli senaryolarla iktidar olacaklarına inanıyorlar. Bu senaryoları dış güçler de destekliyor. Onlarında bu işte parmağı var. Bu millet çok badirelerden geçmiştir. 30 Mart'ta milletimiz, kendilerinin ve torunlarının geleceği için oy verecektir" diye konuştu.

Günnar, Arsin'in mega ilçe haline geldiğine dikkati çekerek, yapılan bazı projelerden de bahsetti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement