Yıldırım Gürses, Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika
Yerel

Yıldırım Gürses, Şarkılarıyla Anıldı

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursalı merhum ses sanatçısı ve bestakar Yıldırım Gürses'in vefatının 15'inci yılı dolayısıyla konser verildi.

16.11.2015 10:23

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursalı merhum ses sanatçısı ve bestakar Yıldırım Gürses'in vefatının 15'inci yılı dolayısıyla konser verildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, konseri Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin Erdönmez ve Erkan Albayrak, eski AK Parti Bursa Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Barışık ve sanatseverler izledi.

Etkinlikte konuşan Albayrak, Gürses'i tüm Türkiye'nin sevdiğini belirterek, "Osmangazi Belediyesi olarak Bursa'nın yetiştirdiği değerli sanatçılarımızı unutmuyoruz. Türkiye'nin sanat güneşi Zeki Müren'i 11 yıldır düzenlediğimiz yad ediyoruz. Şimdi de 2000 yılında aramızdan ayrılan ünlü bestekar ve ses sanatçımız Yıldırım Gürses'i anıyoruz. Bu yıl ilk kez düzenlediğimiz 'Yıldırım Gürses'i Anma Gecesi'ni bundan sonraki yıllarda da devam ettirerek geleneksel hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Konserde, sanatçının eserleri seslendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yıldırım Gürses, Şarkılarıyla Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement