Yıldırımlı Miniklere Sürpriz - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Miniklere Sürpriz

Yıldırımlı Miniklere Sürpriz

YILSİAD ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği projede ilçede eğitim gören 9 bin 500 anaokulu öğrencisine boyama kitabı hediye edildi.

04.03.2015 15:06  Güncelleme: 15:07

Yeni Yıldırım'ın her yönüyle kalkınması adına hayata geçirdiği sosyal projelerle ilklere imza atan Yıldırım Belediyesi, 16 merkezde eğitim gören anaokulu öğrencilerine ilçenin kültürel miraslarını anlatan boyama kitaplarının dağıtımına başladı. İlk olarak Sabiha Gökçen Anaokulu'nda yapılan boyama kitabı dağıtımına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger ve Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YILSİAD) Başkanı Feridun Özyüksel katıldı. Anaokulunda gerçekleştirilen etkinlikte konuşma yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, yaşadıkları şehrin kültürel ve manevi değerlerini öğrenmesini istiyoruz" dedi.

'TAM DONANIMLI NESİLLER YETİŞTİRİYORUZ'

Yıldırım Belediyesi olarak yaptıkları tüm hizmetlerde sosyal sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Bizler yerel yöneticiler olarak şehrimizin yapısal problemleri ile ilgili sorumluluğumuzu yerine getirirken diğer yandan beşeri ve sosyal kalkınma adına da kendimizi sorumlu hissediyoruz" diye konuştu. Genç nüfusun küçük yaşlardan itibaren müspet ilimlerin yanı sıra manevi değerlere de sahip çıkmayı benimsemeleri gerektiğinin altını çizen Başkan Edebali, "YILSİAD ile gerçekleştirdiğimiz bu önemli projede amacımız; çocuklarımızın geleceğe her açıdan donanımlı olarak yetişmeleridir. Her projede olduğu gibi bu projemizde de bize destek veren, yanımızda olan ortak paydaşlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde görüşlerini belirtti.

YILDIRIM'IN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKILIYOR

YILSİAD Başkanı Feridun Özyüksel ise Yıldırım Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri projede yer almaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Başkan Özyüksel, "Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali her zaman olduğu gibi yine önemli sosyal bir projeye imza attı. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi. Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise düzenlenen projenin çocukların gelişimi açısından oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger de eğitime her açıdan destek veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yine örnek bir hizmete imza attığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Miniklere Sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement