Yıldızeli'nde Başarılı Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yıldızeli'nde Başarılı Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi

Yıldızeli\'nde Başarılı Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi

Yıldızeli Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başarılı sporcular için ödül töreni düzenlendi.

30.05.2014 15:33

Yıldızeli Kaymakamlığı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başarılı sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Atletizm, güreş, sayokan, voleybol, masa tenisi, boks ve satranç branşlarında ilçe, il, bölge ve Türkiye Şampiyonaları'nda dereceye giren 76 sporcuya tablet bilgisayar, 6 spor eğitmeni ve 5 hakeme de teşekkür belgesi verildi.

Ödül töreninde konuşan Yıldızeli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, "Yıl içerisinde sportif faaliyetlerde bulunan ve üstün gayretleriyle önemli başarılar imza atan evlatlarımızı topluma tanıtmak ve ödüllendirmek için böyle bir program düzenlemeye karar verdik. Özellikle atletizm, sayokan ve güreş müsabakalarında Türkiye dereceleri alındı. Bunların yanı sıra bölgede ve ilde çok sayıda dereceye girip başarı elde eden sporcularımız var. Bizler bu sporcularımıza elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz. İnanıyoruz ki onlar kendilerine olan bu destek ve ilgiyi gördükçe daha büyük başarılara imza atacaklardır. Ben kendilerini, hocalarını ve onları yetiştiren çok kıymetli ailelerini gönülden tebrik ediyorum ve sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından sporculara tek tek ödülleri verildi. Hediyelerini alan sporcuların mutlu oldukları gözlendi.

Ödül programına, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsa Murat Övez, Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, İlçe Müdürü Nihat Kartal, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci ailesi katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızeli'nde Başarılı Sporcular İçin Ödül Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement