Yılın En Başarılı Belediye Başkanları - Son Dakika
Yerel

Yılın En Başarılı Belediye Başkanları

Yılın En Başarılı Belediye Başkanları

Van’ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, ‘Yılın En Başarılı Belediye Başkanları’ arasındaki yerini aldı.

21.01.2015 09:51

Van'ın Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanları' arasındaki yerini aldı.

Belediyeler ve TBMM Yükselen Ses Haber ve Aktüel Dergisi'nin 2015 yılı en başarılı belediye başkanları sıralamasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci olurken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ikinci oldu. Dergi, 30 büyükşehir belediye başkanını, bin 351 ilçe ve belde belediye başkanı arasında Türkiye genelinde en başarılı 25 belediye başkanı olarak belirlediği listede, Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgkçe ise 13. sırada yer aldı. Başkan Özgökçe'nin birçok büyükşehir belediye başkanını geride bırakarak girdiği listede Van'da ise hiç bir belediye başkanın yer almaması dikkat çekti.

Yükselen Ses Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Obut, belediye başkanlarının yapmış oldukları hizmetlerin yanı sıra kapılarını halka açık tutmalarına ve halk ile içi içe olmaya da önem verdiklerini belirtti. Obut, halkı ile barışık ve mütevazi özelliğe sahip olan belediye başkanlarını yaklaşık 8 aylık çalışmadan sonra belirlediklerini ifade etti.

Belediyeler ve TBMM Yükselen Ses Haber ve Aktüel Dergisi, başarılı belediye başkanlarının fotoğrafları ile projelerinin yer aldığı '2015 Yılı Takvimi'nde Tuşba Belediyesi'nin logosu ile projelerine de geniş yer ayırdı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılın En Başarılı Belediye Başkanları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement