Yılmaz'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Yılmaz'dan Seçim Ziyaretleri

Yılmaz\'dan Seçim Ziyaretleri

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

18.02.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Altınordu ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yılmaz'a TOKİ Memurkent sakinleri tarafından teşekkür edildi.

Altınordu'nun Eskipazar köyünde bulunan TOKİ Memurkent üçüncü etaptaki 648 konuta kooperatif yönetimi ve doğalgaz şirketi arasında yaşanan sorun nedeniyle gaz verilememişti. Konutlarda kalan vatandaşlar ise evlerinde battaniyeler ve elektrik sobalarıyla ısınmaya çalışmış ve yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için siyasilerden yardım istemişlerdi. AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz'da TOKİ sakinlerinin çağrısına kayıtsız kalamayarak, beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ile birlikte TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel'le görüşerek konutlara acil olarak doğalgaz bağlanmasını istemişti. Yılmaz ve Ünal'ın yaptığı bu görüşmeden sadece iki gün sonra 648 konuta doğalgazları bağlanarak aileler Aralık ayında üşümekten kurtuldu.

"NEREDE SORUN VARSA ÇÖZMEK BİZİM GÖREVİMİZ"

Her zaman Orduluların yanında olduğunun altını çizen AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Bu iki günlük ziyaretimizde TOKİ Memurkent'te yaşanan doğalgaz sıkıntısının çözümüne katkı sunmamızın sokakta çok güzel yansımalarını gördüm. Dünden bu yana TOKİ Memurkent'te yaşayan hemşehrilerimiz etrafımızı çevirmek dolayısıyla bizlere teşekkür ediyorlar. İnşallah bundan sonrada yol, doğalgaz, su gibi hemşehrilerimizin sorunlarının çözümü noktasında birebir müdahil olacağız. Bundan sonra Altınordu ve Ünye'de olacağız. İlçelerde oluşan sinerjinin Altınordu ilçesinde de yansımalarını görmek bizleri mutlu etti" diye konuştu.

Altınordu ilçesinde miting havasında ziyaretler yaptıklarını belirten Yılmaz, "Yaklaşık iki aydır ilçelere yönelik çalışmalarımıza devam ettik. Dün itibariyle Yalı Camii'nden hastane sapağına kadar olan bölümde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Hemşehrilerimizden de yoğun ilgi ve alaka gördük. Zaman zaman ise trafiğin dahi tıkandığına şahit olduk. Öncelikle Altınordulu hemşehrilerime bu ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sabahta hastane sapağından itibaren Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Özellikle sayın Başbakanımızın İstanbul'da düzenlenen 6. Ordulular Sevgi Şöleni'ne katılması ve şahsımızla ilgili söylediği sözlerin sokakta güzel yansımalarını gördük" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz'dan Seçim Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement