Yılmaz: "Yeni Bir Ordu İnşa Ederken Aynı Zamanda Gönüller de İnşa Edeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "Yeni Bir Ordu İnşa Ederken Aynı Zamanda Gönüller de İnşa Edeceğiz"

Yılmaz: "Yeni Bir Ordu İnşa Ederken Aynı Zamanda Gönüller de İnşa Edeceğiz"

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Biz yaptığımız hizmetleri ve yapacaklarımızı anlatıyoruz.

17.03.2014 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, "Biz yaptığımız hizmetleri ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz yeni bir Ordu inşa ederken aynı zamanda gönüller de inşa edeceğiz" dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Kayabaşı köyünde adeta gövde gösterisi yaptı. Binlerce kişinin katıldığı mitingde vatandaşlara seslenen Yılmaz, her geçen gün çığ gibi büyüdüklerini söyledi.

Enver Yılmaz, merkeze bağlı, Kısacık, Günören, Yağızlı ve Kayabaşı köylerini ziyaret etti. Gittiği her köyde miting yapan ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Yılmaz, köylerin yol ve su sorununu iki yıl içerisinde çözeceklerini söyledi.

"KAYABAŞI'NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ"

Kayabaşı köyünü ziyaret eden Yılmaz, tüm sorunlarını iki yıl içerisinde çözeceklerini dile getiren getirdi.

Yılmaz, "Burası Ordu'nun en güzel yeri olması gerekirken, kanalizasyonun, suyunun, yolunun olmadığı bir yer haline gelmiş. İnşallah 30 Mart'tan sonra. bu sorunlarının hepsinin çözümünü sağlayacağız. Kayabaşı'ndan başlamak üzere, Gökömer, Gerce, Pelitli ve Çambaşı'na kadar olan grup yolunun tamamını iki yıl içerisinde sıcak asfaltla kaplanacağının sözünü veriyorum. Ordu Büyükşehir olarak, yol, su ve kanalizasyon sorununu iki yıl içerisinde çözdükten sonra hemşehrilerimiz artık köylerinde kalacak" diye konuştu.

AK Parti'nin vatandaşa hizmet partisi olduğunu belirten Yılmaz, "Biz sizlere hizmet için bu göreve talip olduk. Artık Ordu'nun köy ve mahallelerine daha fazla yatırım gidecek. Büyükşehirle birlikte topyekun bir kalkınma modelini benimseyeceğiz. İlimizin en ücra köşesine şehir merkeziyle aynı hizmetler gidecek" dedi.

"ORDU'YU BÜYÜKŞEHİR YAPMAMIZIN NEDENİ"

Ordu'nun neden büyükşehir olduğuna değinen Yılmaz, "Biz AK Parti olarak demokrasinin yerelde başladığına inanıyoruz. Yerel dediğimizde en'küçük yerleşim birimi olan köy ve mezralarımız da buna dahildir. Şehirlerin, halkın oylarıyla seçilen ve halkın her zaman kendilerinden hesap sorabildiği yöneticiler tarafından yönetilmesi, köy ve mezraların ise atanmışların merhametine terk edilmesi kabul edilemezdi. Artık köylümüz, eskiden neredeyse dört kalemle sınırlı olan; yol, su, elektrik ve okuldan ibaret ihtiyaçlarla yetinmeyecek, şehirde bulunan ve köy ölçeğinde ihtiyaç olan hizmetleri rahatlıkla talep edebilecekler. Eskiden kaymakamdan, validen talep edilen hizmetler, artık seçilmişlerden demokratik bir hak olarak istenebilecek ve eksikliği durumunda ise vatandaş oyları ile bunun hesabını soracaktır" şeklinde konuştu.

"KIRSALDAKİ HALKIMIZ HİZMETE BOĞULACAK"

Büyükşehirin muhalefete rağmen olduğunu belirten Yılmaz, "Bu büyük demokrasi hamlesi, tüm muhalefete rağmen gerçekleştirilmiştir. Kırsaldaki halkımızı hizmete boğacak ve onları tüm sürece dahil edecek bu büyük devrimi, CHP Anayasa Mahkemesi'ne götürdü. Anayasa Mahkemesi ise CHP'nin talebini reddetti. Artık köylerimizin meydanları, parkları, sosyal tesisleri, spor alanları, kanalizasyon şebekesi ve arıtma tesisleri ve diğer medeni imkanlarının olması çok daha kolay hale geldi" dedi.

Kayabaşı köyünde coşkulu kalabalığa seslendikten sonra Turnasuyu Doğa Koleji Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıya katılan Yılmaz, burada da yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

Yılmaz, Turnasuyu'nun tüm sorunlarını bildiklerini ve 30 Mart sonrası çözüm için çalışma başlatacaklarını dile getirdi. Yılmaz, "Ordu'nun en güzel yerleşim yerlerinden birinde hala altyapı sorunlarının olması bizleri üzüyor. Buranın altyapı problemini çözeceğiz. Ayrıca buraya semt sahaları kuracağız. Biz Ordu'ya ne söz verdiysek yerine getirdik. Bundan sonrada sizlere verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: 'Yeni Bir Ordu İnşa Ederken Aynı Zamanda Gönüller de İnşa Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement