Şırnak'ta Yol Çalışması Trafiği Aksattı - Son Dakika
Yerel

Şırnak'ta Yol Çalışması Trafiği Aksattı

Şırnak\'ta Yol Çalışması Trafiği Aksattı

Şırnak'ın Kumçatı beldesinde, 28 Ocakta sağanak yağış nedeni ile bozulan karayolunda yapılan yol onarım çalışmaları, uzun araç kuyruğuna neden oldu.

04.02.2014 16:04  Güncelleme: 16:12

Şırnak'ın Kumçatı beldesinde 28 Ocak'ta sağanak yağış nedeni ile bozulan karayolunda ekipler tarafından yapılan yol onarım çalışmaları, uzun araç kuyruğuna neden oldu.

Yol yapım çalışmaları dolayısıyla uzun araç kuyrukları oluşurken, yüzlerce araç yaklaşık 2 saat yolun trafiğe açılmasını bekledi. Kuyrukta bekleyen araç sürücüleri, onarım çalışmaları öncesi alternatif bir yolun yapılmadan çalışma yapılmasına tepki gösterdi. Yaklaşık 2 saat yolda beklediğini belirten sürücü Remzi Ercan, "Kumçatı girişinde çöken yol nedeni ile saatlerdir burada bekliyoruz. Silopi, İdil, Cizre ve Şırnak yolu yıllardır böyle. Yetkilileri duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğü sahası içerisinde yer alan Cizre-Şırnak karayolundaki bozuk yolda ekipler bir yandan onarım çalışması yaparken, bir yandan da yolda kalan araçlar için alternatif bir yol yapmaya çalıştı. Alternatif yolun yapılmasından sonra kapanan Cizre-Şırnak karayolu jandarma ekipleri eşliğinde kontrollü bir şekilde ulaşıma açıldı.

Sağanak yağış nedeni ile bozulan karayolundaki yol yapım ve onarım çalışmalarının akşam saatlerinde tamamlanacağı belirtildi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şırnak'ta Yol Çalışması Trafiği Aksattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement