Yozgat'ta Milletvekilleri ile Daire Müdürleri Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Milletvekilleri ile Daire Müdürleri Bir Araya Geldi

Yozgat'ta kurumlar arası iletişimin sağlanması, sorunların çözülmesi ve kentin gelişimi için yapılabilecek çalışmaların ele alındığı toplantı düzenlendi.

20.08.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta kurumlar arası iletişimin sağlanması, sorunların çözülmesi ve kentin gelişimi için yapılabilecek çalışmaların ele alındığı toplantı düzenlendi.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında valilikte gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Yozgat milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer ile kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Abdulkadir Yazıcı, milletvekillerinin de toplantıya katılma talebinde bulunduklarını söyledi.

Yazıcı, toplantının Yozgat'a hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül de Yozgat'ın projelerinde, gelişiminde, dönüşümünde kendileri kadar bürokratların da öneminin büyük olduğunu söyledi.

Projelerin takibinde, doğru iş ve işlemlerin yapılmasında, otokontrolün sağlanmasında, işlerin hızlılıkla sürdürülmesinde bürokrasinin hızlılığına ve çalışkanlılığına büyük ihtiyaç olduğunu aktaran Akgül, "Hantal bir bürokrasi anlayışı ve yine halka hizmeti benimsemeyen bir bürokrat anlayışı ilimize bir fayda getirmeyecektir. Bizler siyasi anlayışımızda nasıl ki parolamız halka hizmetse bu anlayışın bürokraside de hakim olmasını isteriz. Sizlerden proje istiyoruz ve bizler de basının önünde bu projelerin hayata geçirilmesi hususunda gayret göstereceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.

Toplantıda, milletvekilleri kurumların sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Milletvekilleri ile Daire Müdürleri Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement