Yozgatlı Sanayicilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Yerel

Yozgatlı Sanayicilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek

Yozgatlı Sanayicilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan\'a Destek

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 10 Ağustos’ta halkın iradesiyle ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin, Türkiye’nin ekonomik yönden istikrarına büyük katkı sağladığını ve bundan sonra da sağlayacağını söyledi.

14.08.2014 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat Genç Sanayiciler ve İş Adamları Dernek (YOGİSAD) Başkanı Ayhan Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta halkın iradesiyle ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesinin, Türkiye'nin ekonomik yönden istikrarına büyük katkı sağladığını ve bundan sonra da sağlayacağını söyledi.

2001 Yılında kurulan ve 2002 yılında iktidara gelen ve 12 Yıl verdiği hizmetlerle ülkemize çağ atlatan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Ağustos'ta halkın hür iradesiyle Cumhurbaşkanı seçildiğini ifade eden YOGİSAD Başkanı Çelik, "12 yıldır süren ekonomik istikrar, bundan sonra Yeni Bir Türkiye imajıyla devam edip ülkemiz dünyada ilk 10 ekonomi arasına girecektir" dedi.

AK Parti öncesi Türkiye'de ekonominin çökmüş halde olduğunu, sanayi ve ticaretin neredeyse durma noktasına geldiğini vurgulayan Çelik, "Esnaf ve sanayici bankalardan çektiği kredini faizini dahi ödeyemediği için iş yerlerini kapatış, işsizlik artmış, sanayici ürettiği malını satamaz duruma gelmişti. AK Parti iktidarı ile çarklar yeninde dönmeye başlamış, faizler düşmüş, esnaf ve sanayici bankadan çektiği kredileri ödemiş, işlerini daha da büyüterek, ihracatımız artmıştır. Türkiye'nin önüne büyük hedefler koyarak Cumhurbaşkanı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı döneminde de etkin bir siyaset yaparak ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden daha ileriye götüreceğine inanıyoruz. 10 Ağustos'ta halkın iradesiyle Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı kutluyor başarılarının devamını diyoruz. Biz sanayiciler olarak her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız ve destekçisiyiz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgatlı Sanayicilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement