YTÜ'den Anlamlı 23 Nisan Etkinliği - Son Dakika
Güncel

YTÜ'den Anlamlı 23 Nisan Etkinliği

YTÜ\'den Anlamlı 23 Nisan Etkinliği

YTÜ öğrencileri, renkli aktivitelerle keyifli zamanlar geçirmelerine katkıda bulundukları öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

24.04.2013 15:31  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin Şavşat'a giden Yıldız Teknik Üniversiteliler, hem lojistik destek sağlayıp eksiklerini giderdikleri, hem de renkli aktivitelerle keyifli zamanlar geçirmelerine katkıda bulundukları ilkokul öğrencilerinin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu.

Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, anlamına uygun şekilde değerlendiren Yıldız Teknik Üniversitesi, her sene gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi dahilinde bu yıl da Artvinli çocukları sevindirdi.

Daha önce Mardin, Elazığ, Aksaray ve Van'da öğrencilerle bir araya gelerek okul ve öğrencilere hem lojistik destek sağlayıp, eksiklerini gideren, hem de renkli sosyal aktivitelerle keyifli zamanlar geçirmelerine katkıda bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği öğrencilerinin bu yılki durakları Artvin Şavşat oldu. YTÜ'lü öğrencilerbu yıl 6'ıncısı düzenlenen sosyal sorumluluk projesi dahilinde, 14-23 Nisan tarihlerinde Artvin Şavşat Köprüyaka Yatılı Bölge Ortaokulu ve Pınarlı Ortaokulu'nda çeşitli faaliyetlerde bulunurlarken, YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek de etkinliğin son 3 gününde Artvin'e giderek Şavşatlı miniklerim bayram coşkusuna ortak oldu.

Şavşat Hükümet Konağı önünde Davul ve Zurnalarla karşılananYTÜ öğrencilerine Şavşat mülki amirlerinin veilçe halkı da büyük ilgi gösterirken, misafir öğrenci grubu Şavşat halkı ile birlikte horon oynadı. TIR dolusu malzeme ve önemli ölçüde hediyelerle gelen YTÜ öğrencileri basketbol vevoleybol sahaları, bilgisayar ve projektörlü sunum odası oluştururlarken, tiyatro, sinema, fotoğrafçılık, müzik, halkoyunları ve ebru sanatı kulüpleri de, öğrencilerle birlikte renkli aktivitelere imza attılar.

Etkinliğin son 3 gününde Artvin'e giden YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Genel Sekreter Bahar Sivri ve YTÜ İletişim Koordinatörü Zehra Yumurtacı da Artvinli çocukların 23 Nisan Bayramını tebrik ederlerken, öğrencilere gömlek, tişört, çanta, giyecek, kırtasiye malzemeleri ile oyuncaklar dağıttı.

YTÜ Kulüpler Birliği Başkanı Murat Üyür, Şavşat'a gelmekle doğru bir karar verdiklerini ifade ederek, "23 Nisan günü minik kardeşlerimizle birlikte olduk. Diğer üniversitelerde yapılan sosyal projelerle ihtiyaç sahibi okulların sorunlarının çözülmesi adına örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.

Şavşat Milli Eğitim Müdürü Nedim Topsakal, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek ve Yıldızlı öğrencilere teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel YTÜ'den Anlamlı 23 Nisan Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement