Yüksekova'daki İzinsiz Gösteri - Son Dakika
Yerel

Yüksekova'daki İzinsiz Gösteri

Yüksekova\'daki İzinsiz Gösteri

Gösteriler sırasında yola kurulan barikata çarpan zırhlı araç devrildi, 2 polis memuru kazadan yara almadan kurtuldu Göstericiler, aracı tahrip etti.

09.08.2014 00:24

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde izinsiz gösteri yapan grubun yola kurduğu barikata çarpan zırhlı araç devrildi, 2 polis memuru kazadan yara almadan kurtuldu. Göstericiler, aracı tahrip etti.

Alınan bilgiye göre, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının Irak'ta yaptığı saldırıları bahane ederek Yüksekova'da izinsiz gösteri yapan yüzü maskeli bir grup, polislere havai fişek, molotofkokteyli ve taş attı.

Polisin gaz bombası ve basınçlı suyla yaptığı müdahalenin ardından ara sokaklara dağılan göstericiler, bir süre sonra Şemdinli yolunda tekrar toplanarak yolu trafiğe kapattı.

Göstericilerin dağılması için polis ekiplerinin müdahalede bulunduğu sırada, zırhlı polis aracı, göstericilerin yola kurduğu barikata çarparak devrildi.

Devrilen araçtaki 2 polis memuru, kazadan yara almadan kurtuldu.

Göstericiler, molotofkokteyli ve taşlarla aracı tahrip etti.  Araç, diğer zırhlı araçlara bağlanarak kaza yerinden kaldırıldı. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova'daki İzinsiz Gösteri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement