Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreşleri - Son Dakika
Spor

Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreşleri

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde belediye tarafından düzenlenen yağlı güreş, 250 güreşçinin katılımıyla yapıldı.

06.07.2016 14:06

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde belediye tarafından düzenlenen yağlı güreş, 250 güreşçinin katılımıyla yapıldı.

Yunusemre Belediyesi tarafından, Yuntdağı mevkinde Ortaköy Piknik ve Mesire Alanı'nda düzenlenen Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreşleri 25'i başpehlivan olmak üzere 250 güreşçinin katılımıyla başladı.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, güreşin ata sporu olduğunu ve Manisa'da bu spora vatandaşların ilgi gösterdiğini söyledi.

Mahalle ziyaretleri sırasında vatandaşların talebi üzerine böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerini aktaran Çerçi, "Bu yıl güreş festivalinin birincisini yapıyoruz. İnşallah bunun arkası gelecek. Daha da büyük bir organizasyonlar yapacağız. Şimdiden tüm Türkiye'ye, Manisa'ya, Yunusemre'ye hayırlı olsun" diye konuştu.

Çerçi, Türkiye'nin her yerinden güreşçilerin etkinliğe katılmak için geldiğini aktararak, güreşlerin baş pehlivan, başaltı pehlivan, destek, orta boy ve minikler olmak üzere 14 kategorileri de yapıldığını söyledi.

Etkinliğe, AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber ve İsmail Bilen, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yunusemre Belediyesi Yağlı Güreşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement