Yurt Dışında Fetö ile Mücadele Faaliyetleri (2) - Son Dakika
Güncel

Yurt Dışında Fetö ile Mücadele Faaliyetleri (2)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un konuşması İletişim Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Halfi'nin konuşması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili bilgi vermek üzere Fas'a gelen Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) üyeleri, Rabat'taki temaslarını tamamladı.

25.08.2016 21:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un konuşması

İletişim Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Halfi'nin konuşması Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili bilgi vermek üzere Fas'a gelen Akdeniz İçin Birlik Parlamenter Asamblesi (AİBPA) üyeleri, Rabat'taki temaslarını tamamladı.

Türk heyeti, resmi temasları çerçevesinde, Fas İletişim Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Mustafa el-Halfi ile Rabat'ta İletişim Bakanlığında bir araya geldi.

AİBPA üyesi milletvekilleri olarak FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişimini uluslararası kamuoyu ile paylaşmak için Fas'a geldiklerini vurgulayan Ali Ercoşkun, "3 gündür devam eden ziyaretimiz neticesinde bir çok resmi görüşme gerçekleştirdik. Bu kısa sürede bu kadar çok ziyareti düzenlemek bizi ziyadesiyle memnun etti. Faslı mevkidaşlarımıza ve Fas halkına bize karşı gösterdikleri bu misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İletişim Bakanı ve Hükümet Sözcüsü Halfi de Fas'ın darbe girişimini kınayan ilk ülkelerden biri olduğunu vurgulayarak, "Darbe girişimini kınamamızın sebebi, siyasi ve ekonomik ilişkilerimizden dolayı değildir. Fas, prensip olarak demokratik yollarla seçilen bir yönetimin zorla değiştirmesine karşı olduğu için darbe girişimine karşı tavrını ilk anından itibaren ortaya koymuştur." şeklinde konuştu.

Yurt Dışında Fetö ile Mücadele Faaliyetleri (2)
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurt Dışında Fetö ile Mücadele Faaliyetleri (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement