Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde cezaevi inşaatının ikinci katından düşen işçi hayatını kaybetti.

09.11.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde cezaevi inşaatının ikinci katından düşen işçi hayatını kaybetti.

Bünyan Cezaevi inşaatında çalışan Murat Çelik (22), dengesini kaybederek 2'nci kattan düştü.

İşçilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Çelik'in öldüğünü tespit etti.

Çelik'in cenazesi, otopsi için Bünyan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kütahya'da sahte parayla dolandırıcılık iddiası

Kütahya'da sahte parayla alışveriş yaptıkları iddiasıyla Isparta'da gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentteki bazı iş yerlerinden sahte parayla alışveriş yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, K.K. (20) ve O.F.G'nin (27) araçla Isparta'ya gittiğini belirledi.

Durumun Isparta Emniyet Müdürlüğüne bildirilmesi üzerine gözaltına alınan şüphelilerin üst aramasında 4 bin 200 lira sahte para ile bir miktar esrar ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hatay'daki silahla yaralama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde silahla yaralama olayına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İskenderun Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, İskenderun Asayiş Büro Amirliği ekiplerince 31 Ekim'de Yunus Emre Mahallesi'nde S.D'nin sırtından av tüfeğiyle yaralanmasının ardından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Çalışma kapsamında bazı şüphelilerin "Barlar Sokağı" olarak bilinen bölgedeki iş yeri sahiplerini silahla korkutarak haraç istedikleri, tehditlere direnenlere baskı kurarak kargaşaya neden oldukları ve müşterileri rahatsız edip kavga çıkardıklarının belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, gözaltına alınan H.E, S.T, F.E, Y.A, S.E, S.M.E, B.E, M.A. ve C.A'nın adreslerinde ve araçlarında yapılan aramada bir tabanca ve 8 mermi ele geçirildiği belirtilerek, S.E, S.M.E, B.E, M.A. ve C.A'nın "kasten adam öldürme ve nitelikli yağmaya teşebbüs" suçlamasıyla tutuklandığı, diğerlerinin ise serbest bırakıldığı ifade edildi.

İç çamaşırında bonzai taşıdığı iddiası

Samsun'un İlkadım ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 2 kardeş tutuklandı.

Murat B. ve kardeşi Orhan B'nin uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bu kişileri takibe aldı.

Ekipler, Reşadiye Mahallesi'nde Murat ve Orhan B'yi durdurdu. Şüphelilerden Murat B'nin, iç çamaşırında sakladığı ve ekipleri görünce atmak istediği öne sürülen poşette 65 gram bonzai ele geçirildi. Orhan B'nin attığı iddia edilen poşette de 10 gram bonzai bulundu.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kardeş, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement