Zeytinyağ Fabrikasını Soyan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Zeytinyağ Fabrikasını Soyan İki Kişi Yakalandı

Zeytinyağ Fabrikasını Soyan İki Kişi Yakalandı

Foça ilçesindeki zeytinyağı fabrikasından içerisinde 85 bin TL olan çelik kasa, bin 500 litre zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 500 litre mazot ile park halindeki otomobili çaldığı ileri sürülen 4 kişiden 2’si yakalanırken biri cezaevi firarisi 2 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

09.01.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Foça ilçesindeki zeytinyağı fabrikasından içerisinde 85 bin TL olan çelik kasa, bin 500 litre zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 500 litre mazot ile park halindeki otomobili çaldığı ileri sürülen 4 kişiden 2'si yakalanırken biri cezaevi firarisi 2 kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Geçen pazartesi günü Foça Ilıpınar mahallesindeki zeytinyağı fabrikasından bin 500 litre zeytinyağı, 750 kilo zeytin, 500 litre mazot, içerisinde 85 bin TL olan çelik kasa ile park halindeki otomobil çalındı. Durumun bildirilmesi üzerine çalışma başlatan İzmir İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile Foça İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerİ, cezaevi firarisi olan İ.N. isimli şahsın aynı tarihlerde bir hırsızlık olayına karıştığını belirledi. Plaka Tanıma Sisteminden son on gün içinde ilçeye gelen araçlar incelendi ve şüpheli şahsın kullandığı otomobil ile aynı marka araçlar tespit edildi. Aracın sahte kimlik bilgileri ile şüpheli İ.N. tarafından araç kiralama şirketinden kiralandığı belirlendi. Jandarma ekipleri, otomobildeki GPS kayıtlarından, otomobilin bulunduğu Koyundere mahallesindeki adrese baskın yaptı. Bu sırada cezaevi firarisi İ.N. ile ismi belirlenemeyen bir arkadaşı kaçarken diğer zanlılar F.A. ile İ.Ş. yakalandı.

BAŞKA YERLERİ DE SOYMUŞLAR

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, şüphelilerin Aliağa ve Menemen ilçelerinde bulunan işyerlerinden 11 bin TL, 4 bin TL değerinde sigara ile 3 bin 700 TL değerinde alkollü içecek çaldıklarını tespit etti.

Öte yandan zeytinyağı fabrikasından çalınan otomobil Manisa'da yol kenarında, çelik kasa bir tarlada bulundu. Zanlılardan F.A. tutuklanırken İ.Ş. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kaçan zanlılar İ.N. ile ismi belirlenemeyen bir şüphelinin arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zeytinyağ Fabrikasını Soyan İki Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement