Ziyaret Mahallesi'nin De Altyapısı Tamamlanıyor - Son Dakika
Güncel

Ziyaret Mahallesi'nin De Altyapısı Tamamlanıyor

Ziyaret Mahallesi\'nin De Altyapısı Tamamlanıyor

HATSU, Altınözü ilçesine bağlı Ziyaret Mahallesi'nde kanalizasyon hattı olmayan noktalara yeni hat döşendiğini duyurdu.

17.05.2016 10:25  Güncelleme: 10:27

Genel Müdürlük, daha önce kanalizasyonu olmayan mahalle, cadde ve sokakların kanalizasyon ile buluşturulduğuna dikkat çekerek, Ziyaret Mahallesi'ne 300'lük borularla 300 metre kanalizasyon hattı çekildiğini ve kanal sorununun çözüme kavuşturulduğunu aktardı.

Faaliyete geçirilen proje çalışma sayesinde bölge halkının kötü kokulardan kurtulduğuna ve mahalle sakinlerinin rahat bir nefes aldığını belirten idare, hat çalışmalarında 1 kepçe ve 4 personelin görev yaptığını açıklayarak, Altınözü genelinde kanalizasyon, yağmursuyu ve içmesuyu gibi altyapı çalışmalarının kapsamlı bir şekilde devam ettiğini vurguladı.

Yürütülen çalışmalarla ilgili görüşlerini "HATSU Muhtarın Sesi" mikrofonlarına dile getiren Ziyaret Mahallesi Muhtarı Muayet Karadeniz, kanalizasyon ile ilgili ciddi sıkıntılarının olduklarını ve dilekçe ile HATSU Genel Müdürlüğü'ne müracaat ettiklerini ifade ederek, "Sağolsun Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eksiklerimizi onarıyor ve gideriyor. Daha önce böyle bir hizmet görmedik, şimdi belediye başkanımız olduktan sonra bir dilekçe ile işlerimizi hemen yapıyorlar. Köy olarak hizmetlerinden memnunuz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ziyaret Mahallesi'nin De Altyapısı Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement