Zonguldak 10 Yaşındaki Senem Azmiyle Beğeni Topladı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak 10 Yaşındaki Senem Azmiyle Beğeni Topladı

Zonguldak 10 Yaşındaki Senem Azmiyle Beğeni Topladı

Zonguldak'ta oynanan Türkiye Masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran kendisinden 30 yaş büyük rakibine 3-0 yenilmesine rağmen azmi ve hırsıyla büyük beğeni topladı.

03.04.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta oynanan Türkiye Masa Tenisi 1'inci Lig'e yükselme maçında Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (MARGENÇ) Masa Tenisi takımının 10 yaşındaki sporcusu Senem Salavran kendisinden 30 yaş büyük rakibine 3-0 yenilmesine rağmen azmi ve hırsıyla büyük beğeni topladı. Zonguldak Merkez Spor Salonu'nda 3 gündür devam eden Türkiye Masa Tenisi 2015-2016 sezonu 2'nci Lig final müsabakalarının son gününde heyecan yaşandı. 16 takımın mücadele ettiği ve ilk 3 sırayı alacak takımların 1'inci lige yükseleceği karşılaşmada Pendik Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi takımı rakibi Mardin Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni yenerek birinci lige yükselmeyi garantiledi. Pendik Belediyesi Spor Kulübü'nden 40 yaşındaki Emel Gönüllü ile Mar Genç'ten 10 yaşındaki Senem Salavran arasındaki karşılaşma ilgiyle izlendi. Salavran, kendisinden 30 yaş büyük rakibine karşı kazanmak için mücadele etti. Senem Salavran tecrübeli rakibi karşısında müsabakayı 3-0 kaybederken azmi ve kazanma hırsıyla beğeni topladı.

10 yaşındaki bir rakiple oynamanın daha zor olduğunu belirten Gönüllü, "Çünkü tam konsantre olamıyorsunuz, bir de herkes rakibi tutuyor bu durumda. Ama bizim de ligde maçları almamız, bir anlamda ciddi olmanız gerekiyor. Bizim için bu tür maçlar daha zor. Bizim için her maç önemli. Rakip için de çok önemli bir tecrübe. Bu tecrübeyi bir antrenmanla kazanamazsınız. Bu tür maçlarda daha büyük tecrübeler kazanılıyor. Biz de o yaşlardan itibaren oynuyoruz. Hala daha bırakmadık bu sporu. Bu tür rakiplerle sık sık karşılaşıyoruz. Ben 9 yaşından beri oynuyorum şu anda 40 yaşındayım" dedi.

HEDEFİ MİLLİ SPORCU OLMAK

10 yaşındaki Senem Salavran ise 1 yıldır masa tenisi oynadığını ifade ederek, "Kendimden yaşça büyük rakiplerle oynamak çok güzel bir duygu. Onlardan tecrübe kazanıyorum. Rakibime kolay pes olmadım. Hedefim milli sporcu olmak" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak 10 Yaşındaki Senem Azmiyle Beğeni Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement