Zonguldaklı Madenciler Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldaklı Madenciler Son Yolculuklarına Uğurlandı

Zonguldaklı Madenciler Son Yolculuklarına Uğurlandı

Manisa’nın Soma ilçesinde önceki gün özel bir maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Yolgeçen köyünden 2 madenci, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

15.05.2014 15:35

Manisa'nın Soma ilçesinde önceki gün özel bir maden ocağında meydana gelen faciada hayatını kaybeden Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Yolgeçen köyünden 2 madenci, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Soma ilçesinde özel bir maden ocağında trafonun patlaması sonucu ocakta mahsur kalarak hayatını kaybeden Muharrem Şen (26) ve Nurettin Kara (55) isimli madenciler, memleketlerinde gözyaşları arasında uğurlandı. Cenazelerin öğle saatlerinden önce evlerinin önüne getirilişi sırasında yakınları ve kalabalıktan bazı kişiler sinir krizleri geçirdi.

Madenciler, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Yolgeçen Köyü Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Zonguldak Vali Yardımcısı Ahmet Mailoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Milletvekilleri Ali İhsan Köktürk, Mehmet Haberal, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazeler Türk bayrağına sarılı halde omuzlarda taşındı. Madencilerin yakınları, tabutların mezara götürülüşü sırasında gözyaşlarına boğuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldaklı Madenciler Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement