Kadına El Kalkamaz Sloganıyla Bilgilendirme Yapıldı - Son Dakika
Kadın

Kadına El Kalkamaz Sloganıyla Bilgilendirme Yapıldı

Kadına El Kalkamaz Sloganıyla Bilgilendirme Yapıldı

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Küçük Elmalı Tabiat Parkı'nda erkek vatandaşlara 'Kadına El Kalkamaz' sloganı altında bilgilendirme yapıldı. İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerde, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve kadın haklarının farkındalığının artırılması amaçlandı. Ayrıca, 'Kades' uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak 145 kadın vatandaşın telefonuna uygulama indirildi.

23.09.2023 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Pazaryeri ilçesine bağlı Küçük Elmalı Tabiat Parkında icra edilen faaliyetlerde erkek vatandaşlara 'Kadına El Kalkamaz' sloganı altında bilgilendirilme yapıldı.

Temel bir insan hakkı ihlali olan kadına yönelik şiddetin ortadan kaldırılması için şiddete karşı durulması gerekmektedir. Şiddetin her türlüsü suç sayılırken bu şiddette karşı kadınların hakları ihlal edilmeden uygulanmalıdır. Bu haklardan yararlanabilmek ve kadın haklarının farkında olmak adına Pazaryeri Küçük Elmalı Tabiat Parkında İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 'Kadına El Kalkamaz' sloganı altında erkek vatandaş bilgilendirildi. Kadın vatandaşa 'Kades' uygulaması hakkında bilgilendirme yapılarak 145 kadın vatandaşın telefonuna uygulama indirildi.

Komutanlığın bilgilendirme faaliyetleri, halkın desteği ile daha da güçlü bir şekilde aralıksız devam ediyor. Kadına şiddetin karşısında duran her birey destek oluyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Kadına El Kalkamaz Sloganıyla Bilgilendirme Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement