Bayburt Belediye Başkanı Misafirleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Kültür Sanat

Bayburt Belediye Başkanı Misafirleriyle Kahvaltıda Buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Misafirleriyle Kahvaltıda Buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında şehirde bulunan misafir belediye başkanları ve il dışı Bayburt derneklerinin başkan ve temsilcileriyle bir araya geldi. Kahvaltı programı Bamsı Beyrek Seyir Terası'nda gerçekleşti.

19.07.2023 08:32  Güncelleme: 08:33

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bu yıl 27. sini düzenlenen Bayburt Dede Korkut Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenleri dolayısıyla şehirde bulunan misafir belediye başkanları ile il dışı Bayburt derneklerinin başkan ve temsilcileriyle kahvaltıda ve bir araya geldi.

Bamsı Beyrek Seyir Terası'nda gerçekleşen programa, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Yaşar Yerlikaya, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Gökhan Subay, Bağcılar Belediyesi Fen İşleri Müdürü Nejdat Akbulut, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile il dışı Bayburt derneklerinin temsilcileri katıldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Bayburt Belediye Başkanı Misafirleriyle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement