Çeşme Kitap Günleri Başladı - Son Dakika
Kültür Sanat

Çeşme Kitap Günleri Başladı

Çeşme Kitap Günleri Başladı

Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Çeşme Kitap Günleri, 'Onlarca yazar, binlerce kitap' sloganıyla başladı. Fuarın ilk gününde Medine Çam'ın oynadığı 'İnsan Merak Ediyor' adlı tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu. Etkinlik süresince birçok yazar imza günleri ve söyleşilerle okurlarla bir araya gelecek. Ayrıca, Uğur Dündar'a Onur Ödülü, Yaşar Aksoy'a Emek Ödülü ve Ercan Kesal'a Edebiyat Ödülü takdim edilecek. Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinin yeni ve eski kitaplarının yer aldığı fuara birçok değerli isim de katılım gösterecek.

18.08.2023 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çeşme Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen "Çeşme Kitap Günleri", 'Onlarca yazar, binlerce kitap' sloganıyla dün başladı. Fuarın ilk gününde Medine Çam'ın oynadığı "İnsan Merak Ediyor" adlı tiyatro gösterisi vatandaşlarla buluştu.

Çeşme Belediyesi'nin "1. Çeşme Kitap Günleri", 17-20 Ağustos 2023 tarihlerinde Çeşme Meydanı'nda düzenleniyor. Fuarın ilk gününde, Medine Çam'ın oynadığı "İnsan Merak Ediyor" adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.

4 gün sürecek etkinlikte çok sayıda isim imza günleri ve söyleşilerle vatandaşlarla buluşacak. Kapılarını dün açan fuarın bugün saat 20.00'de de açılış töreni yapılacak.

Paneller ve tiyatro gösteriminin de olacağı kitap günlerinde, Onur Ödülü Uğur Dündar'a, Emek Ödülü Yaşar Aksoy'a, Edebiyat Ödülü ise Ercan Kesal'a takdim edilecek. Türkiye'nin önde gelen yayınevlerinin yeni ve eski kitaplarıyla yer alacağı Çeşme Kitap Günleri'nde birbirinden değerli isimler de imza günleri ve söyleşileriyle fuara katılım gösterecek.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement