Ferhat Albayrak 20 Years Of Djing - Son Dakika
Kültür Sanat

Ferhat Albayrak 20 Years Of Djing

Ferhat Albayrak 20 Years Of Djing

Ülkemiz techno sahnesinin en önemli temsilcisi Ferhat Albayrak, DJ'lik kariyerinin 20. yılını, garajistanbul'da çok özel bir parti ile kutluyor.

24.09.2016 19:01

Ülkemiz techno sahnesinin en önemli temsilcisi Ferhat Albayrak, DJ'lik kariyerinin 20. yılını, garajistanbul'da çok özel bir parti ile kutluyor.

Sahibi olduğu Jeton Records'un belli başlı temsilcileri Tom Hades, Tomy DeClerque ve Atesh K'nın, Ferhat Albayrak ile performans göstereceği bu gece, diğerlerinden farklı olacak.

Ferhat Albayrak

1996 Eylül ayında Beyoğlu'da "Next" adlı club'te profesyonel kariyerine başlayan, o günden bugu¨ne kadar Tu¨rkiye'nin bu¨tu¨n bu¨yu¨k festival ve kulu¨plerinde performans go¨steren Ferhat Albayrak, 2008 yılında kendi produ¨ksiyonlarını yapmaya bas¸ladıktan sonra uluslararası arenada tanınmaya ve du¨nyanın o¨nde gelen kulu¨plerinde performans go¨stermeye bas¸ladı. Bunların en o¨nemlisi kus¸kusuz "Du¨nyanın En I·yi Kulu¨bu¨" o¨du¨lu¨nu¨ son yıllardır kimseye bırakmayan Space Ibiza'da Carl Cox'un gecelerinde 2 farklı tarihte go¨sterdigˆi performanslar oldu.

FG 93.7 Radyodaki programı, her cumartesi aks¸amı 14 yıldır kesintisiz yayınlanmaktadır.

Tom Hades

Belçika'nın ihraç ettiği en önemli yeteneklerden biri olan Tom Hades, performans gösterdiği "Nature One", "I Love Techno" gibi onlarca festivalin yanı sıra, beraber uzun süre prodüksiyon yaptığı Marco Bailey ile sayısız hite imza attı. Kendi plak şirketi Rhythm Convert(ed)'ı da en aranan plak şirketlerinden biri haline getiren Tom Hades, Jeton Records'un da önemli sanatçılarından biri.

Tomy DeClerque

Slovenya'nın UMEK ile beraber yetiştirdiği en önemli dans müzik figürü olan Tomy DeClerque, Türkiye'deki ilk performansını Ferhat Albayrak için yapacak. Studio'daki eşsiz tarzı sayesinde Intec Digital, BluFin, Phobiq, 1605 gibi kült label'lardan çıkardığı parçalar ile hatırı sayılır bir yer elde eden Tomy'nin DJ'liği de en az prodüksiyonları kadar sıra dışı. Teknolojiyi her zaman yakından takip eden Tomy DeClerque'in, endüstrinin en önemli dergisi Future Music'te de prodüksiyon teknikleri ile ilgili özel bir röportajı yayınlandı.

Atesh K.

Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs'ın en yetenekli DJ/Prodüktörü Atesh K., Ferhat Albayrak için garajistanbul sahnesinde olacak. Sahip olduğu Regular Beats'den çıkardığı parçalar ile başta Richie Hawtin, Nicole Moudaber olmak üzere A-List sanatçıların dikkatini çeken ve playlist'lerine giren Atesh K., Kıbrıs'taki elektronik müzik kültürünün de gelişmesi için en çok çaba sarf eden sanatçılardan biri. Jeton Records'dan çıkardığı her parça büyük beğeni toplayan Atesh K., size analog ritimler vadediyor.

Ülkemizin dans müzik kültürü için önemli bir kutlama olacak bu özel geceyi kaçırmayın.

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Ferhat Albayrak 20 Years Of Djing - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement