Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor

Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, Halikarnas Balıkçısı olarak tanınan Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın eserlerinin yer aldığı tiyatro oyununu sahneleyecek.

24.01.2014 23:52  Güncelleme: 00:47

Oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, "Halikarnas Balıkçısı" olarak tanınan Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın eserlerinin yer aldığı tiyatro oyununu sahneye koyacaklarını belirtti.

Tiyatro sanatçıları Ayrık ve Aykut Taşkın, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret ederek Halikarnas Balıkçısı için hazırladıkları oyun hakkında bilgi verdi. "Merhaba" isimli tiyatro oyununda yer alacak videolarda, Müjdat Gezen, Sevinç Erbulak, Şebnem Sönmez, Murat Akkoyunlu ve İlker Ayrık'ın yer alacağı ifade edildi.

Ayrık, ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bodrum Belediyesinin işin içinde olmadığı bir Halikarnas Balıkçısı oyununun mümkün olmayacağını düşündük. Başkan sağ olsun oyunun arkasında olduğunu söyledi. Oyunumuz yaza hazır olacak. Galayı Bodrum'da yapacağız ve Türkiye'nin her yerinde oynayacağız" dedi.

Oyunun güzel bir çalışma olacağını ve Kabaaçlı'nın eserlerini iyi irdelediklerini anlatan Ayrık, Bodrum'a gelerek O'nu daha yakından tanıdıklarını kaydetti.

Başkan Kocadon ise projenin kendilerini çok etkilediğini ve belediye olarak destek vereceklerini söyledi.

Tiyatro sanatçıları daha sonra Bodrum Kalesi önündeki Cevat Şakir Kabaağaçlı'nın büstünü ziyaret ederek, önünde fotoğraf çektirdi.

Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Halikarnas Balıkçısı Sahneye Taşınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement