Ünye'de İlk Kez Atlı Spor Gösterileri Düzenlendi - Son Dakika
Kültür Sanat

Ünye'de İlk Kez Atlı Spor Gösterileri Düzenlendi

Ünye\'de İlk Kez Atlı Spor Gösterileri Düzenlendi

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Ünye'de ilk kez atlı spor gösterileri gerçekleştirildi. Mübareze, at üstünde ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi ve bayrak açma gibi birçok etkinlik izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Program sonunda Ünye Belediye Başkanı, Federasyon Başkanı'na teşekkür plaketi takdim etti.

17.07.2023 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye Belediyesi tarafından ilk kez atlı spor gösterilerine etkinliği düzenlendi.

Ünye 22. Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde atlı spor gösterileri yapıldı. Ünye Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğiyle Ünye Binicilik Tesisleri'nde düzenlenen ve Ünye'de ilk kez yapılan gösteriler arasında mübareze, at üstünde ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi ve bayrak açma gibi çok sayıda etkinlik gerçekleştirildi. İzleyenlerin beğenisini kazanan gösteriler sırasında kılıç ve kalkan kullanılarak gerçekleşen mübareze seyirciler tarafından beğeni topladı.

At üstünde hedefe ve kabak direğine ok atma, atlı güreş, atlı akrobasi, bayrak açma, at üstünde kılıç, mızrak ve gürbüz ile karpuz kesme, mızrakla yerden hedef alma gösterileri heyecanla izlendi. Atlı bayrak geçişi ile sona eren programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Federasyon Başkanı Zübeyir Bekiroğlu'na teşekkür plaketi takdim etti.

Etkinliğe Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, protokol üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Ünye'de İlk Kez Atlı Spor Gösterileri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement