Benim İçin Üzülme'de Şaşırtan Benzerlik - Son Dakika
Magazin

Benim İçin Üzülme'de Şaşırtan Benzerlik

Benim İçin Üzülme\'de Şaşırtan Benzerlik

'Benim İçin Üzülme' dizisinin oyuncularından Çağlar Ertuğrul, genç kızları ekran başına kilitlemeyi başardı.

09.11.2012 06:03  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahsun Kırmızıgül'ün genel yönetmenliğini üstlendiği, geçen salı atv'de başlayan 'Benim İçin Üzülme' dizisinin oyuncularından Çağlar Ertuğrul, ilk bölümden itibaren genç kızların dikkatini çekti. Dizide 'Sinan' karakterini canlandıran oyuncuyla ilgili Twitter'da da çok fazla yorum yapıldı.

FOTOĞRAF KOYDULAR

Yorumlar arasında Ertuğrul'u, Amerikalı oyuncu Jake Gyllenhaal'a benzetmeleri dikkat çekti. Twitter kullanıcıları; Ertuğrul'un, 'Kanıt', 'Brokeback Dağı' gibi birçok filmde rol alan Gyllenhaal'a olan benzerliğini bir fotoğrafla pekiştirdiler.

DİZİYE DE ÇABUK ALIŞTI

Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün hikayesini yazdığı 'Benim İçin Üzülme' dizisinin oyuncuları Öykü Çelik ve Çağlar Ertuğrul, çekimlerin yapıldığı Artvin'e hayran kaldı.

atv'de 6 Kasım'da ekrana gelmeye başlayan dizide 'Bahar' karakterini canlandıran Çelik, "Karadeniz cennet gibi bir yer. Burası sadece doğal güzellikleriyle değil, insanlarıyla da çok özel bir bölge" dedi.

"HOPA'YA AŞIĞIM"

Güzel yıldız, "Herkes o kadar sıcak, o kadar samimi ve doğal ki, bunu kelimelerle anlatmak çok zor. Burayı sevmemdeki en büyük sebep; güzel insanları" diye konuştu. Dizide 'Sinan' karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul ise "Karadeniz'de yaşamak çok büyük bir lütuf. Hopa'ya geldiğim ilk gün buraya aşık oldum. İyi ki böyle güzel insanları ve güzel yerleri tanımışım" diye konuştu.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Benim İçin Üzülme'de Şaşırtan Benzerlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • elif çelik: çağlar ve deniz 0 0 Yanıtla
  • elif çelik: çağlar seni seviyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement