'Dersimiz Atatürk' Filminin Küçük Yıldızı Vatanım Sensin'in Hilal'i Çıktı - Son Dakika
Magazin

'Dersimiz Atatürk' Filminin Küçük Yıldızı Vatanım Sensin'in Hilal'i Çıktı

'Dersimiz Atatürk' filmindeki kumral minik kız 'Vatanım Sensin'in Hilal'i, Miray Daner çıktı. Dizideki babası rolünde oynayan Halit Ergenç ile o zaman da başrol paylaşmış.

03.06.2017 13:57  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Vatanım Sensin"in Hilal'i Miray Daner, dizide babasını canlandıran Halit Ergenç'le yıllar önce "Dersimiz Atatürk" filminde de birlikte rol aldıklarını söyledi. Halit Ergenç, Atatürk'e öylesine benzemişti ki Daner, "Mustafa Kemal'in karşısında duruyordum, nefesim kesilmişti." diye yorumda bulundu.

DERSİMİZ ATATÜRK'ÜN MİNİK YILDIZIYMIŞ

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Vatanım Sensin'de canlandırdığı Hilal rolüyle yıldızı parlayan Miray Daner, Elele dergisinin haziran sayısına kapak oldu. Dergideki röportajında hakkında merak edilenleri anlatan genç oyuncu, setlere 7 yaşında adım attığını, ilk dizi projesinin "Bez Bebek", ilk sinema filminin ise "Dersimiz Atatürk" olduğunu söyledi.


"ONU İLK GÖRDÜĞÜMDE YAPRAK GİBİ TİTREDİM"

Daner, filmde birlikte rol aldığı Halit Ergenç'i sette ilk gördüğünde neler hissettiğini anlattı. "İlk sinema filmim, 11 yaşındayken rol aldığım 'Dersimiz Atatürk'tü. Atatürk'ü Halit ağabey canlandırıyordu. Onu ilk gördüğümde, kendisine Atatürk makyajı yapılmıştı.
Mustafa Kemal'in karşısında duruyordum. Nefesim kesilmişti, kalbim pır pır atıyor, yaprak gibi titriyordum. Çocuk yüreğimde Ata'mın karşısında olmaktan duyduğum gururu tarif edemem size. Üstelik Sabiha Gökçen'in çocukluğunu canlandırıyor olmak çok heyecan verici ve unutulmaz bir deneyimdi.


\'Dersimiz Atatürk\' Filminin Küçük Yıldızı Vatanım Sensin\'in Hilal\'i Çıktı

Son Dakika Magazin 'Dersimiz Atatürk' Filminin Küçük Yıldızı Vatanım Sensin'in Hilal'i Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement