Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? - Son Dakika
Magazin

Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'in dün akşam yayınlanması gereken bölümü ekranlara gelmedi. Yeni yıl tatiline giren dizinin yeni bölümü 23 Ocak'ta yayınlanacak.

03.01.2019 07:58  Güncelleme: 08:05

ATV ekranlarının fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in dün akşam merakla beklenen yeni bölümü yayınlanmadı. 3 haftalık yarıyıl tatiline girdiği söylenen dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise belli oldu.

YENİ BÖLÜMÜ YAYINLANMADI

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'de Nefes ile Tahir'in zorlu sevdası ve onlara sürekli hayatı zehir etmeye çalışan Vedat'ın mücadelesi anlatılıyor. Yeni yıla girmemizin ardından dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamaya başladı.

Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

3 HAFTA ARA VERDİ

Sözcü'de yer alan habere göre; yeni yıl tatili veren Sen Anlat Karadeniz Ocak'ın ilk çarşambası ekranda olmayacak. Söylentilere göre 3 hafta yayına ara vermesi ve 23 Ocak'ta ilk bölümünü yayınlanlaması bekleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ'İN 37'İNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Sen Anlat Karadeniz'in yayınlanan son bölümünde Vedat'ı kaçıran Nefes, Asiye, Nazar ve Mercan büyük bir sınavdan geçti. Vedat bir yolunu bulup Mercan'ın boynuna geçirdiği urgandan kurtuldu. Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edildi.

Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 36'INCI BÖLÜM ÖZETİ

Vedat kurtulmuştur. Cep telefonundan Nefes'i arar. Mercan'ın onu asmaya geldiğini anlatır. Kurtulduğunu ama başka birisinin asıldığını söyler. Nefes telefonu kapatır. Vedat, Mercan'ın Berrak'ı asması için dua eder. Yolda Fikret'i arayarak yardım ister. Bu sırada Mustafa Tahir'i arayarak kadınların bir işler çevirdiğini söyler. Tahir haberinin olduğunu onların bulunduğu yere gittiğini söyler.

Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

BERRAK ÖLÜMLE PENÇELEŞİR

Nazar, Berrak'ın evde olmadığını anlayınca, Murat'ı arayarak onun Vedat'ı öldüreceğini hemen yayla evine gitmesini ister. Mercan, arabanın gazına basmadan geçmişte Vedat ile ilgili yaşananları hatırlar. Arabayı hareket etmekte kararsızdır. Vedat'ın yerinde olan Berrak ölümle pençeleşmektedir. Mercan tam gaza basacakken Tahir yetişir. Mercan'ın yanına gittiğinde Nefes'in anlattıkları aklına gelir. Hemen eve girer. Berrak'ı ölümün kıyısından kurtarır.

Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?
Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz\'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Son Dakika Magazin Fenomen Dizi Sen Anlat Karadeniz'in Yeni Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • hasbinallah: BU DİZİ ARTIK BAYDI HEP AYNI ŞEYLER 7 1 Yanıtla
  • ezikdizi: kanalı boş boş meşgul ediyor. ne ben ne ailem nee arkadaşlarım hiç birimiz izlemiyoruz. 5 2 Yanıtla
  • fettah: bu dizileri izleyen salaklarda var dimi fenomen olduğuna göre 6 1 Yanıtla
  • s: saçmaladılar 23 den sonra izleyeni 5 1 Yanıtla
  • muhtar: lütfen bu diziyi yayından kaldırsınlar... Bizim evde bu dizi yasaklı. 4 0 Yanıtla
  • Rana BOZACIOĞLU: bence hayatınbir bakışı vegercekleri ama vedat çok kötü bir karakter onu artık öldürebilinrler insanlarda vedattan kurtulur 2 1 Yanıtla
  • Karadeniz: İzledik izledik burunları kalktı şimdi izleyiciyi takmıyor, eski izlenirliliği de kalmadı.. 2 0 Yanıtla
  • Boş : Hiç merak etmiyorum eski Brezilya dizileri gibi sacma salak bir dizi. Fragmandan takip edilecek kadar boş 2 0 Yanıtla
  • X: Oooooooo çooook önemliiiiiiiiii 1 0 Yanıtla
  • s: numan doğru söyler : bizim için iyi olduğunu düşündüğümüz yerlerde ittifak yapma arayışı içinde olup tekliflerimizi bu yönde belirttik milliyetçi hareket partisine 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement