Ferdi Tayfur 76 yaşında: Doğum gününe özel video - Son Dakika
Magazin

Ferdi Tayfur 76 yaşında: Doğum gününe özel video

76 yaşına giren Ferdi Tayfur, sosyal medya hesabından bu güne özel video yayınladı. Arabesk müziğin 'Baba'sı Ferdi Tayfur hayranlarına, "Bu güzel doğum günümde beni arayıp ulaşabilen ve ulaşamayan hayranlarıma kucak dolusu sevgiler" sözleriyle teşekkür etti.

17.11.2021 10:29  Güncelleme: 10:49

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve Marmaris'te yaşayan Ferdi Tayfur, doğum gününe özel video yayınlandı. Takipçilerinden gelen mesajlara teşekkür eden arabesk müziğinin sevilen ismi Tayfur, "Bu güzel doğum günümde beni arayıp ulaşabilen ve ulaşamayan hayranlarıma kucak dolusu sevgiler" sözleriyle yanıt verdi.

FERDİ TAYFUR'DAN DOĞUM GÜNÜNE ÖZEL VİDEO

"Emmoğlu" şarkısıyla videoya giriş yapan Tayfur, hayranlarından gelen mesajlara teşekkür etti. Sanatçı, uzun süredir yaşadığı Marmaris'te çektiği videoda, "Ben burayı cennet olarak görüyorum ve başka cennet istemiyorum. Eğer bir yerde mutluysan, neresi olursa olsun orası senin cennetindir." ifadelerini kullandı.

Ferdi Tayfur'dan doğum gününe özel video geldi

FERDİ TAYFUR KİMDİR?

Ferdi Tayfur, 1945 yılında Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde dünyaya geldi. Ünlü tiyatro ve dublaj sanatçısı Ferdi Tayfur hayranı olan baba Cumali Turanbayburt, en küçük oğluna Ferdi Tayfur adını koydu. Babasının en büyük isteği oğlunun okumasıydı, ancak babasının öldürülmesi okul hayatının yarım kalmasına neden oldu. 16 yaşındayken Şarkıcı olmak hayaliyle Adana'dan İstanbul'a geldi. O yıllarda çocuk şarkıcılara pek rağbet bulunmadığından, kendini ispatlayamayan Ferdi Tayfur, tekrar Adana'ya döndü ve çiftlikte traktör şoförlüğüne devam etti. Sonrasında 50 kaset ve 34'un üzerinde film yaptı. 9 kez Altın Plak Ödülü aldı. 1982 yılında kendi adına Ferdifon Plakçılık şirketini kurdu. Geçtiğimiz yıllarda oğlundan böbrek nakli yapılan ve Necla Nazır'la evli olan sanatçı, halen Marmaris'te yaşıyor.

Ferdi Tayfur'dan doğum gününe özel video geldi
Ferdi Tayfur'dan doğum gününe özel video geldi
Ferdi Tayfur'dan doğum gününe özel video geldi
Ferdi Tayfur 76 yaşında: Doğum gününe özel video

Son Dakika Magazin Ferdi Tayfur 76 yaşında: Doğum gününe özel video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement