Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki! - Son Dakika
Magazin

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!

DJ Semih Ergün'le aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu, doğum günü kutlamasında aşka gelip sevgilisini öpücüklere boğdu. Sakuçoğlu'nun bu hareketine sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

30.08.2019 17:08  Güncelleme: 17:15

Ekin Mert Daymaz ile ilişkisini sonlandırdıktan sonra DJ Semih Ergün'le yeni bir aşka yelken açan Eliz Sakuçoğlu, son paylaşımıyla sosyal medyada tepkilere neden oldu.

KUCAĞINA ATLAYIP DUDAĞINDAN ÖPTÜ

İlişkisini gizlemeyen ve sevgilisi ile rahat tavırlar sergileyen Eliz Sakuçoğlu, son paylaşımında aşka gelip sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öptü.

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Sakuçoğlu'nun bu hareketini gören çoğu Instagram kullanıcısı, tepkilerini görüntüyü paylaşan magazin sayfalarının altında yazdıkları yorumlarla dile getirdi.

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!
Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!
Eliz Sakuçoğlu- Semih Ergün

ELİZ SAKUÇOĞLU KİMDİR?

Eliz Sakuçoğlu, 1984 yılında Antakya'da doğmuştur. Bir kardeşi vardır. Altı yaşındayken ailesiyle birlikte Almanya'ya taşınmış ve Bremen'de yaşamaya başlamış, eğitimini bu şehirde almıştır. 14 yaşındayken Bremen'de harçlığını çıkartmak amacı ile bir mağazada çalışmaya başladı. Bremen'de ünlü isimlerin alışveriş yaptığı bir mağazanın atölyesinde tasarımcı olarak çalıştı. Eliz Sakuçoğlu, annesiyle babasının 1992 yılında boşanmasının ardından 2005 yılında İstanbul'a taşınmış, Gaye Sökmen Ajans ile anlaşarak fotomodellik yapmaya başlamıştır.

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!

Eliz Sakuçoğlu, 2006 yılında Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı ve çekimleri Arjantin'de yapılan Fear Factor yarışmasına katılarak birinci oldu ve büyük ödül 50 bin TL kazandı. İmaj danışmanlığı, oyunculuk, moda tasarımcılığı ve fotomodellik gibi kimlikleri bulunan Sakuçoğlu, birçok ünlü isme kliplerinde giyecekleri kıyafetleri hazırladı.

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki!

Eliz Sakuçoğlu, 10 Ekim 2008'de Almanya'nın Passau kentinde şarkıcı Murat Boz ile evlendi. 14 Ağustos 2012 tarihinde Diyarbakır'ın ilçesi Hazro'da Asliye Hukuk Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak boşandı.

Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu\'na büyük tepki!

Son Dakika Magazin Sevgilisinin kucağına atlayıp dudağından öpen Eliz Sakuçoğlu'na büyük tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • halk: tüüh size utanmazlar 48 6 Yanıtla
  • 25: BUNLAR KİMDİR NEDİR NE FAYDALARI VAR BUNLARI NİYE HABER YAPARSINIZ GERÇEKTEN ANLAYAMIYORUM. 40 3 Yanıtla
  • arda24: yazık çok yazık ahlak bozucu bence olmaması gerekirdi kapalı yermi yok. 31 4 Yanıtla
  • z raporu: sizene öpmek onunda hakkı yani 5 28 Yanıtla
  • Yorumcu: Ne ibrettir kızarmak bilmeyen çehren, bırak kardeşim tahsili git önce edep haya öğren... Mehmet Akif Ersoy. 27 4 Yanıtla
  • kime ne: kime ne birader kimin ne yaptığından. adam hem gönderiye bakıyor, hem de "olmaz böyle şey" diyor. sevgilinle yapmadığın, yapamadığın işleri millet yapıyor diye kıskanmayacaksın. 11 11 Yanıtla
    Cahil: Ülkede kim göz önündeyse o davranışlarıyla insanlara örnek oluyor iyi veya kötü bak cinsiyet değiştirmeyi 1 kişi yaptı sonra yapılmaya başlandı yakında ayaklanırlar ne var bunda diye. Müslüman ülkedeyiz ve müslümanız bunu diyince de yok dindar falan alakası yok sen zaten bi kısmını yerine getirmiyorsun ama bu kadar ileri gitmekte nedir. Buravı avrupa değil kardeşim yapıyorsan da paylaşma ki çocuklara örnek olma. Anladın ! 0 0
  • Bjk1903: soyadında hayır yok ne bekliyorsunuz ki zaten 4 6 Yanıtla
  • erdal erman amasya: banane utanmazlardan 0 0 Yanıtla

Advertisement