Ünlü Şarkı Hadise'yi Mahkemelik Etti - Son Dakika
Magazin

Ünlü Şarkı Hadise'yi Mahkemelik Etti

Ünlü Şarkı Hadise\'yi Mahkemelik Etti

"Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısının söz yazarı Deniz Erten ile Hadise mahkemelik oldu.

27.09.2012 08:21  Güncelleme: 17:23

Hukukçu söz yazarı Deniz Erten, 'Aşk Kaç Beden Giyer' şarkısının tüm haklarını kendi adına tescil ettiren Hadise'yi mahkemeye verdi ve "Artık kendisiyle çalışmam " dedi.

"Aşk Kaç Beden Giyer" şarkısı Hadise ile şarkının söz yazarı Deniz Erten arasındaki tüm bağları kopardı. Erten, başta yeni şarkısı "Parfüm" olmak üzere Hadise'ye yeni albümünde vermeyi düşündüğü tüm şarkılarını çekti. Ünlü söz yazarı, bununla da yetinmedi, Hadise'yi mahkemeye verdi. Erten yaşananları Vatan'a şöyle anlattı:

"DOSTÇA ÇÖZMEYE ÇALIŞTIM AMA OLMADI"

"Şarkımın adının dizide kullanılmasına olumlu bakıyordum. Çünkü benim işim bu değil, hukukçuyum ben. Şarkılarımın kullanılmasına izin veriyorum. Dizinin yapımcısı Seray Sever'i de çok seviyorum. Ancak bu konuda bana izin almaya geldiklerinde Hadise'nin şarkımın adını kuyumculuktan kozmetiğe kadar pek çok alanda kendi adına tesçil ettirdiğini öğrendim.

Bunu önce dostlukla çözmeye çalıştım ama olmadı. Tercih ettiğim yol bu değildi ama hukuki yola başvurmak zorunda kaldım. Bana ait fikri bir eserin sahibine iade edilmesini, tescilden silinmesini istiyoruz. Bu saatten sonra Hadise ile çalışmam mümkün değil. Eski çalışmalardaki durumumuzu ise zaman gösterecek."

Deniz Erten: "Rota adlı şarkımı Demet Akalın söylüyor, Murat Boz bir başka şarkımı söylüyor. Hit şarkı yapıyorum iddiam yok ama Allah'ın bana lutfettiği bir ilham, bu bana aittir ve bana geri verilmesi gerekir."

Kaynak: Diğer

Son Dakika Magazin Ünlü Şarkı Hadise'yi Mahkemelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement