"Yorumlara Hayret Ediyorum" - Son Dakika
Magazin

"Yorumlara Hayret Ediyorum"

"Yorumlara Hayret Ediyorum"

Hülya Avşar, "Festivalden attırırım" dediği iddia edilen 'Derin Düşün-ce' filmini savunanları eleştirdi.

18.10.2012 06:04  Güncelleme: 09:08

Antalya Altın Portakal Film Festivali bitti ama tartışmaları bitmedi. Yönetmen Çağatay Tosun'un, galasını Altın Portakal'da yapan filmi 'Derin Düşün-ce', festivalin jüri başkanı Hülya Avşar'ı çileden çıkarmıştı. Babayla kız arasındaki sıra dışı bir ilişkiyi anlatan film için "Böyle film olmaz. Bu filmi festivalden attırırım" dediği iddia edilen Avşar, pek çok kişinin tepkisini çekmişti. Ünlü sanatçı bunun üzerine, Acunn.com'da 'Çocuk Fantazisi!' başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı:

YA SEYREDERSE?

Filmi görmeden yorum yapıyorlar, hayretler içindeyim. Babasını grup seks yaparken seyreden, kendisini annesinin yerine koyup babasının sarhoşluğunu fırsat bilip babasına oral seks yaptığını anlatan, bakkal amcasına seks oyunları yapan, banyodan çıkıp üstünde havluyla babasının karşısına geçip "Bunu her akşam yapacak mısın?" diye soran, henüz 10-11 yaşındaki bir çocuğun bu tür sahnelerde oynatılmasına karşıyım.

Diyelim ki çocuk çektiği filmden habersiz, montaj harikası bir film! Peki bu çocuk bu filmi seyrettiğinde ne hissedecek?

ÖZÜR DİLERİM!

Psikologların cevabına göre, evet çocuk fantezileri bir gerçekmiş. Tabii ki bunu anladım; ama şunu bilin ki, filmin meydana çıkış şekli çok önemli!

Filmi görmeden bana muhafazakar diyorlarsa evet muhafazakarım!

Sevgili Fatih Altaylı, filmi önce görün. Eğer siz bu filmi kızınıza seyrettirirseniz, herkesten özür dileyeceğim.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin 'Yorumlara Hayret Ediyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement