Kurtlar Vadisi Pusu'da Hasret Bitiyor - Son Dakika
Medya

Kurtlar Vadisi Pusu'da Hasret Bitiyor

Kurtlar Vadisi Pusu\'da Hasret Bitiyor

atv'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin heyecan dolu yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

14.01.2013 09:43  Güncelleme: 10:09

Birkaç haftadır balayında olduğu için dizide görünmeyen Polat Alemdar sonunda geri dönüyor. Polat'ın ölmüş gibi gösterildiği bölümün hemen arkasından maskeli bir fedai ortaya çıkmış ortayı kasıp kavurmuştu.

Daha sonra aslında o maskeli fedainin Polat Alemdar olduğu ve aslında ölmediği tahmin ediliyordu. En son geçen haftaki bölümde yüzü görünmemişti ama sesi Polat'ın sesiydi. Polat Alemdar, bu hafta yayınlanacak 178. bölümde görüntüsüyle de ben ölmedim diyecek.

Kurtalar Vadisi Pusu'da herkes Maskeli'nin peşine düşerken, İhtiyarlar Başkanı'ın infaz görüntüleri de yeni bölümde sürpriz gelişmelerin yaşanacağının habercisi oldu.

ÖNCEKİ BÖLÜMDE LEYLA'YI ŞOK ETMİŞTİ

Geçen haftaki bölümün heyecan dolu bölümün final sahnesinde; seyirci büyük bir sürprizle karşılaşmıştı. Savcılıktan istifa eden Leyla, Polat'ın mezarını ziyaret ettiğinde karşısına çıkan adam karşısında ne yapacağını bilememişti.

Mezarın hemen yanında maskeli fedai ile karşılaşan Leyla ilk başta tepki gösterdi ama daha sonra hem seyirci hem de Leyla büyük bir şok yaşadı. Maskeli konuşunca onun Polat Alemdar olduğunu anlayan Leyla, seviçten çılgına döndü. Milyonlar da öldü sandıkları Polat'ın sesini duyunca twitter'da sevinçlerini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Kurtlar Vadisi Pusu'da Hasret Bitiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement