AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da esnaf ziyaretinde bulundu - Son Dakika
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun\'da esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da İlkadım ve Canik ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Yılmaz, esnafın sorunlarını dinleyerek, seçim sürecinde halkın içinde olduklarını ve şehri daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, yerel seçimlerin sadece belediye başkanı ve meclis üyelerini seçmekle kalmayıp, şehrin ve ülkenin geleceğini şekillendirecek bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

15.03.2024 16:28  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Yılmaz, İlkadım ve Canik ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Yılmaz, "Seçim süreci bir gönül seferberliğidir. AK Parti'liler olarak her zaman halkın içindeyiz. Esnafımızın, vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını birebir onlardan dinliyoruz. Her bir vatandaşımızın görüşü bizim için değerlidir. Sizlerle şehrimizi daha yaşanabilir, daha gelişmiş bir yer haline getirmek için çalışacağız." dedi.

Yılmaz, yerel seçimlerin önemine değinerek, "31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri, sadece bir belediye başkanı ya da belediye meclis üyelerini seçmekle kalmayıp, aynı zamanda şehrimizin ve ülkemizin gelecek 5 yılını şekillendirecek çok önemli bir dönüm noktasıdır. Bu seçimlerde gönül belediyeciliğini daha da güçlendirerek herkese dokunan, herkese hizmet götüren yönetim anlayışını sürdürmeyi hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da esnaf ziyaretinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement