AK Parti'li Ünal Tokat'ta - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Ünal Tokat'ta

AK Parti\'li Ünal Tokat\'ta

Tokat İl Koordinatörü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, “Tokat’ta yapılan şeyler var ama bundan sonra da yapılacak çok şeyler olduğuna inanıyorum” dedi.

16.06.2014 14:15

Tokat İl Koordinatörü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, "Tokat'ta yapılan şeyler var ama bundan sonra da yapılacak çok şeyler olduğuna inanıyorum" dedi.

AK Parti Tokat İl Binası'nda Tokat İl Koordinatörü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal başkanlığında toplantı yapıldı. AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik ve ilçe başkanlarının da katılımı ile basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonrasında AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu makamında ziyaret etti. Başkan Eroğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Fatih beye biz 'vekilimden' ziyade 'ağabey' deriz. Zira ağabey olarak gördük. Beraber bir dönem il başkanı iken il koordinatörlüğünü değerli milletvekilimiz yapmışlardı. Kendilerinin bizim üzerimizde çok emeği var. İnşallah bundan sonra arkadaşlarımız, kardeşlerimizle birlikte beraber el ele kol kola Tokat'ımızda belediye başkanımızın bıraktığı yerden daha üst noktalara Tokat'ı getirmek için yoğun bir gayret göstereceğimizden şüpheniz olmasın" dedi.

Tokat İl Koordinatörü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ise AK Parti teşkilatında yaptıkları toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirme ve çalışmalarla ilgili görüşme yaptıklarını söyledi. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na yeni belediye başkanlığı görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunan Ünal, "Tokat, tarihi dokusu ile benim geç keşfettiğim bu koordinatörlük vesilesi ile keşfettiğim, fakata çokta önemsediğim illerin arasında yer aldığını söyleyebilirim. Tokat'ta yapılan şeyler var ama bundan sonra da yapılacak çok şeyler olduğuna inanıyorum. Bir komşu ilin milletvekili olarak Tokat'ın Türkiye'ye hatta Dünya'ya açılması zarureti olduğunu ifade etmek istiyorum. Tanıtımı bakımı ile tarihi bir kent olma vasıflıyla birkaç adımda burada medeniyetleri yaşama birlikte görme imkanına ülkemizde çok az ilde sahip olabiliriz. Onlardan bir tanesi de Tokat'tır" diye konuştu.

Yeni bir heyecana sahip olan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nun Tokat'a büyük hizmetler vereceğine inandığını ifade eden Ünal, "Milletvekillerimizle el ele vererek, teşkilatımızın da destekler ile inşallah Tokat'ı 5 yıl içerisinde çok önemli hizmetlerin merkezi yapacaktır. Tokat'ın tanıtımının bu dönemde daha da artması yönünde bir sıçramanın bu dönemde olacağına inanıyorum. Bende gittiğim yerlerde Tokat'tan bahsediyorum. Görmeyen büyük bir kayıptadır. Muhakkak Tokat'ı görmek lazım diyorum. İnşallah yeni eser ve hizmetlerle Tokat'ın cazibesi daha da aratacaktır. Onun için biz belediye başkanımız Eyüp beye güveniyoruz. Diğer taraftan belediye başkanına vesile olan Tokatlı kardeşlerimize seçmenlerimizde teşekkür ediyoruz. Böyle bir tercihle Tokat'ın hizmet almasının önünü bir kez daha açmıştır" şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından Başkan Eroğlu, günün anısına AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal'a çeşitli hediyeler takdim etti. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Ünal Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement