AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Üskül Erdemli'de - Son Dakika
Politika

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Üskül Erdemli'de

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Üskül Erdemli\'de

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Anayasa Profesörü Zafer Üskül, "AK Parti'nin Vitrin Adamı Değilim. AK Parti'ye Yenilikleri Gerçekleştirmek İçin Girdim" Dedi.

25.06.2007 21:17

AK Parti Mersin milletvekili adayı anayasa profesörü Zafer Üskül, "AK Parti'nin vitrin adamı değilim. AK Parti'ye yenilikleri gerçekleştirmek için girdim" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Musa Mutlu'yu makamında ziyaret eden Üskül, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Üskül, basın mensuplarının "AK Parti'nin vitrini misiniz? Seçim sonrası partiden ayrılacağınız söyleniyor" sorusuna, "Kesinlikle AK Parti'nin vitrin adamı değilim. Ben AK Parti'ye vitrin malzemesi olarak geçmedim. AK Parti'ye yapmak istediği bir çok yeniliği birlikte gerçekleştirmek için girdim" diye cevap verdi. "Ülkeye hizmet konusunda AK Parti ile

aramda görüş ayrılığı görmüyorum" diyen Üskül, "Demokratikleşme, yeni anayasa, insan hakları ve hukukun üstünlüğü, sosyal adaletin sağlanması konularında AK Parti ile benim aramda mutlak bir görüş paralelliği var. AK Parti'nin tabanı benim tabanım. Bunu tabana inince daha iyi gördüm. Dolayısı ile vitrinde olmak demek, benim adaylığımla partinin daha çok oy kazanması demektir. AK Parti benden hizmet bekliyor, ben de bu hizmetleri yapmaya talibim ve hazırım" ifadelerini kullandı.

Seçildikten sonra partiden istifa edeceği söylentileri ile ilgili ise Üskül, "Benim seçildikten sonra yapacaklarım var, neden ayrılayım. Bir insan birlikte bir şeyler yapabileceği partiyi neden bıraksın, böyle bir şey düşünülebilir mi? Böyle bir şey söz konusu değil. Düşündüğümüz ve hayata geçireceğimiz bir çok proje var ve ben AK Parti ile birlikteyim ve başarılı sonuçlar alacağımızdan da hiç kuşkum yok" dedi.

Üskül, ziyaretinin ardından kendisine verilen çiçekleri, "Çiçekler bayanlara daha çok yakışıyor" diyerek bayanlara takdim etti.

(Oİ-HT-OK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Üskül Erdemli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement